Njegovo sve

Chef Stjepan pohvalio se novom fotografijom sinčića koji neodoljivo podsjeća na njega!

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin sa sinom Gabrielom Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin - 8 Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin - 7 +15 Stjepan Vukadin - 6 Galerija

Stjepan Vukadin, jedan od trojice chefova u žiriju ''MasterChefa'' podijelio je novu fotografiju svog sinčića Gabriela.

Najmlađi član žirija ''MasterChefa'' Stjepan Vukadin podijelio je novu fotografiju svog sinčića Gabriela.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin - 1 mala zvijezda! Omiljeni član žirija MasterChefa razveselio je svoje pratitelje novom snimkom svog preslatkog nasljednika, evo u čemu je slasno uživao!

Neodoljivi mališan očito jako voli pozirati, a njegovom tati ovo nije prvi put da se njegovom pojavom hvali na društvenim mrežama.

Stjepan je sina fotografirao dok sjedi na podu uz ogledalo, a Gabriel je s osmijehom gledao u daljinu. Na sebi je nosio crvene hlačice i sivu majicu, a na stopalima je nosio preslatke bijele tenisice.

Njegov ponosni tata čučao je ispred, a njegov nasmijani odraz vidio se u ogledalu iza Gabriela što možete vidjeti u našoj galeriji.

''Sve'', napisao je Vukadin i dodao emotikon plavog srca.

Mališan nevjerojatno liči na Stjepana, a zadnjeg puta chef se pohvalio kako mali Gabriel nosi ''MasterChef'' pregaču.

Bijela pregača za njega je čak bila i personalizirana pa je iznad poznatog znaka pisalo ''Gabriel''.

Stjepan je sina dobio 2020. sa suprugom Katarinom. Stjepan i Katarina vjenčali su se u studenom 2019. godine, a na njegovom profilu može se pronaći i nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

Zadnju je na Instagram priči podijelio krajem listopada na kojoj su pozirali zagrljeni.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela, Goran Legović (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Kristina Krepela i Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 4 Kristina Krepela i Marin Miletić +21 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Kristina Krepela objavila golišave fotografije i pokazala figuru, partner Marin Miletić nije odolio pa je ostavio komentar!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić i Goran Karan - 5 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Seksi Lile izvijala se u sićušnom bikiniju, sve je snimila pa objavila: ''Što nam radiš, kakve su to vatrene poze?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene