Velik mu je oslonac

Pružila mu je utjehu nakon što mu je supruga umrla od bolesti koja je i njemu dijagnosticirana, a skrivao je to čak tri godine

Stanley Tucci - 6 Stanley Tucci - 6 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Stanley Tucci - 4 Stanley Tucci - 6 Stanley Tucci - 7 Stanley Tucci - 2 Stanley Tucci - 1 Stanley Tucci - 3 Stanley Tucci - 8 Stanley Tucci - 7 Stanley Tucci - 5 Stanley Tucci - 4 +3 Stanley Tucci - 3 Galerija

Stanley Tucci nakon dugo se vremena pojavio na crvenom tepihu s voljenom Felicity Blunt, borba s teškom bolešću ne sprječava ga da uživa u životu.

Glumac Stanley Tucci nakon dugo se vremena pojavio u javnosti s voljenom Felicity Blunt, a pokazao je i da ga teška bolest ne sprječava da uživa u životu.

Pogledaj i ovo showbuzz Gubitak voljene osobe Tragedije koje su ih zauvijek obilježile: 'Osjećaj krivnje je uvijek tu'

Na svečanoj gala večeri GQ Men Of The Year Awards u Milanu Tucci je u elegantnom baršunastom odijelu s leptir-mašnom pozirao za fotografe, a svoju voljenu Felicity držao je za trbuh, dok je ona zasjala u crnoj haljini i kaputiću neobičnog kroja.

Tucci je javnost rastužio prošle godine kad je priznao da se već nekoliko godina bori s rakom. Liječnici su mu tada pronašli tumor na jeziku, koji je bio prevelik da bi ga operirali, pa se glumac morao podvrgnuti zračenju i kemoterapiji kako bi pobijedio opaku bolest.

"Rak je nešto zbog čega se istovremeno osjećate i više i manje preplašeno. Poslije bolesti osjećam se puno starije nego prije", ispričao je u intervjuu za časopis Vera.

S karcinomom se borila i njegova prva supruga Kate, koja je, nažalost, tu bitku izgubila 2009. godine, a Tucciju je zbog toga bilo posebno teško suočiti se sa svojom dijagnozom.

"Zakleo sam se da nikad više neću prolaziti kroz takvo nešto, bio sam uz nju na svim tretmanima i to je bilo zastrašujuće", priznao je.

Srećom, liječnici su mu rekli da su šanse da mu se rak vrati vrlo male, pa je ispred njega još puno vremena za uživanje sa svojom djecom. Stanley s pokojnom suprugom Kate ima blizance Nicolu i Isabel te kćer Camillu, dok s književnom agenticom Felicity, kojom se oženio 2021. godine, ima još i sina Mattea te kćer Emiliju.

Blunt mu je u oporavku i borbi s bolešću puno pomogla, a glumac je jednom i progovorio o njihovu odnosu.

''Felicityna beskrajna pažnja, ljubav i ohrabrenje pomogli su mi u tome. Neizmjerno sam joj zahvalan.''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer i Ben Affleck +15 Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 5 +25 Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Ronaldova Georgina stigla je u Katar pa odmah pozirala na stadionu, u navijanju joj se pridružio i jedan poznati reper

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene