Tko je po vama najbolji?

Srbija kreće s izborom za svoju pjesmu Eurovizije: Evo tko su favoriti, jedno ime je već poznato javnosti

Hurricane Hurricane Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Hurricane - 1 Hurricane - 2 Hurricane - 3 Luke Black - 5 Luke Black - 4 Luke Black - 3 Luke Black - 2 Luke Black - 1 Savo Perović - 5 Savo Perović - 4 +16 Savo Perović - 3 Galerija

Večeras počinje srpski izbor za pjesmu Eurovizije, evo tko su natjecatelji i tko je glavni favorit za pobjedu.

Večeras počinje srpski izbor za pjesmu Eurovizije ''Beovizija''. Srbi izbor održavaju kroz dva polufinala te pobjednik ove godine odlazi u Liverpool gdje će uz naše predstavnike Let 3 pokušati pobijediti konkurenciju i natjecati se za pobjedu.

Pogledaj i ovo Luke Black - 2 talentirani mladić Srpski predstavnik uspješno je izveo svoj finalni nastup na Eurosongu, a opet je pažnju ukrao jedan detalj

Danas je na redu prvo polufinale, u kojemu će se predstaviti 16 izvođača, a sutra, 2. ožujka, održava se drugo polufinale, u kojemu nastupa preostalih 16 natjecatelja. Veliko finale zakazano je za subotu 4. ožujka.

Za Beoviziju se natječu čak 32 pjesme, a sve su objavljene na službenom kanalu na YouTubeu gdje jedan pjesma uvjerljivo vodi.

''Rumba'' koju pjeva Zejna skupila je 1.7 milijuna pregleda u tri tjedna, a Princ i njegova pjesma ''Cvet sa Istoka'' imaju 1.3 milijuna pregleda.

Na Beoviziji su opet i popularne Hurikanke, odnosno novi sastav grupe Hurricane koja je već predstavljala Srbiju pretprošle godine i odvela ih u finale, a nove djevojke predstavit će se s pjesmom ''Zumi zimi zami'' koja ima 772 tisuća pregleda. Savo Perović sa svojom pjesmom ''Presidente'' ima 556 tisuća pregleda, a Luke Black skupio je 334 tisuće pregleda na pjesmu ''Samo mi se spava''.

Po anketama, zasad je glavni favorit za pobjedu upravo Luke Black dok su iza njega članice grupe Hurricane.

Zanimljivo je i da je Srbija, iako još nema predstavnika, ispred Hrvatske na eurovizijskoj kladionici na 14. mjestu dok je Let 3 već dva dana na 16. mjestu.

Koja pjesma je vaš favorit?

  • Zejna - ''Rumba''
  • Hurricane - ''Zumi zimi zami''
  • Luke Black - ''Samo mi se spava''
  • Savo Perović - ''Presidente''
  • Princ - ''Cvet sa Istoka''

Ukupno glasova:

 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Tamara Loos - 5 Igor Mešin i Tamara Loos - 4 Igor Mešin i Tamara Loos Igor Mešin i Tamara Loos - 1 +11 Igor Mešin i Tamara Loos - 2 Celebrity Prve fotografije novog voditeljskog para showa "Ples sa zvijezdama": Igor Mešin dobio je kolegicu s kojom ga veže i nešto baš neobično!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle - 11 +20 Princ Harry i Meghan Markle - 9 Celebrity Meghan Markle pojavila se u javnosti, njezine najnovije fotke osvanule su na društvenim mrežama, a svi su odmah primijetili jednu stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene