Voli plavuše

Bivši seks-simbol u prvom javnom izlasku s 26 godina mlađom dvojnicom njegove bivše, dosad su o vezi mudro šutjeli

Russell Crowe i Britney Theriot - 1 Russell Crowe i Britney Theriot - 1 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe i Britney Theriot - 2 Russell Crowe i Britney Theriot - 3 Russell Crowe i Britney Theriot - 4 Russell Crowe i Britney Theriot - 5 Russell Crowe i Britney Theriot - 6 Russell Crowe i Britney Theriot Russell Crowe i Britney Theriot - 2 Russell Crowe i Britney Theriot - 1 Russell Crowe (Foto: IMDB) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +8 Russell Crowe (Foto: Profimedia) Galerija

Bivši seks-simbol Russell Crowe pozirao je s novom djevojkom Britney Theriot, čini se da je konačno zaboravio bivšu suprugu.

Australski miljenik žena Russell Crowe proslavio se zahvaljujući glavnoj ulozi u filmu "Gladijator" iz 2000. godine, a još su i prije za njim uzdisale mnoge ljepotice.

Pogledaj i ovo Russell Crowe (Foto: Profimedia) baš se promijenio! Rijetko tko prepoznaje muškarca za kojim su nekad žene uzdisale, a njega nije briga jer uživa s 26 godina mlađom koja liči na njegovu bivšu

Fotografi su ga snimili na premijeri filma ''Poker face'' u Rimu, a glumac je postao gotovo neprepoznatljiv zbog kilograma koje je nakupio. Također, Russell sada nosi i gustu bradu, a njegov status seks-simbola odavno je nestao.

Međutim, čini se da to nimalo ne smeta njegovoj mlađahnoj tajanstvenoj ljepotici koja je uz njega već neko vrijeme.

O ovom paru počelo se šuškati 2020. godine, a novi par viđen je kako razmjenjuje strastvene poljupce tijekom teniskog meča u Sydneyju. 53-godišnji Russell djelovao je potpuno zadivljeno novom djevojkom, s kojom je glumio u u filmu "Broken City" 2013. godine i koja je od njega mlađa 26 godina, Britney Theriot.

Nakon što su prvi put viđeni zajedno u javnosti, Russellovi obožavatelji došli su do zaključka kako je Britney preslika njegove bivše supruge i glumice 51-godišnje Danielle Spencer. Bivši supružnici razveli su se 2018. godine nakon 15 godina braka, zajedno imaju 14-godišnjeg sina Tennysona i 16-godišnjeg Charlesa, a Russell je razvod teško prihvatio.

No čini se kako je utjehu pronašao u mlađahnoj Britney, s kojom kao da ponovno proživljava vlastitu mladost.

Na posljednjoj premijeri zaljubljeno su gledali jedno u drugo, a o ostatku njihove dvogodišnje veze puno se ne zna.

Podsjetimo, Russell je svjetsku slavu stekao zahvaljujući filmu "Gladijator" iz 2000. godine i za njime su nekad uzdisale žene diljem svijeta, no danas je potpuno drukčiji čovjek i daleko od seks-simbola. Tijekom godina nakupio je višak kilograma, a duža kosa i gusta brada postale su mu zaštitni znak.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tihana Harapin Zalepugin i suprug Saša Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 6 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 5 +21 Saša Zalepugin i Tihana Harapin Zalepugin - 4 Celebrity Tihana Harapin Zalepugin oglasila se poslije tužnih vijesti o suprugu: ''Prije tri dana nismo ni slutili...''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 +24 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Celebrity Najmlađi član žirija MasterChefa pokazao je svoju suprugu, čije fotografije rijetko objavljuje, a ljubav je iskazao i jednom sitnicom u objavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene