Sretan kraj!

Svi su im predviđali brzi kraj zbog razlike u godinama, a sad su prvi put pozirali s kćerkicom koju su dobili nakon puno muke

Sophie Turner, Priyanka Chopra, Malti Marie Chopra Jonas Sophie Turner, Priyanka Chopra, Malti Marie Chopra Jonas Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Sophie Turner, Priyanka Chopra, Malti Marie Chopra Jonas Priyanka Chopra i Nick Jonas - 5 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 4 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 2 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 5 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 3 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 2 Priyanka Chopra i Nick Jonas - 1 Priyanka Chopra - 6 Priyanka Chopra - 5 +4 Priyanka Chopra - 3 Galerija

Trio Jonas Brothers dobio je svoju zvijezdu na stazi slavnih u Hollywoodu, a svu pažnju ukrala je supruga Nicka Jonasa Priyanka Chopra i njihova kćerkica.

Poznati trio Jonas Brothers pridružio se brojnim slavnim osobama dobivši svoju zvijezdu na stazi slavnih u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

Običaj je da na to svečano događanje stigne i cijela obitelj poznate osobe, a svu pozornost s braće Jonas ovog je puta itekako skrenula supruga jednog od njih, Priyanka Chopra.

Priyanka i Nick Jonas zajedno su već 6 godina, a u njezinu krilu sjedila je i njihova kćerkica Malti Marie, koju im je rodila surogat-majka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Ovo je bilo prvo javno pojavljivanje jednogodišnje Malti Marie, a ponosni roditelji pozirali su s njom dok se malena smiješila fotografima kao da zna što radi.

Uz Priyanku, na događanju su bile i druge dvije supruge braće Jonas, glumica Sophie Turner i Danielle Deleasa.

Međutim, najveću pozornost javnosti od njih imaju Priyanka i Nick. Između njih je velika razlika od 10 godina te su im zbog toga mnogi predviđali brzi kraj, ali njihova ljubav nadjačala je sve nedaće.

Pjevač je glumicu zaprosio nakon samo dva mjeseca veze, i to prstenom koji je odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany. Vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, a raskošna ceremonija potrajala je čak tri dana.

2021. godine sretni par objavio je da čeka bebu koju će za njih roditi surogat-majka jer su oni imali poteškoće sa začećem, a kćerkica se rodila početkom 2022. godine, ali je zbog komplikacija čak sto dana bila u bolnici.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Adelaide Cottage Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 4 +20 Kate Middleton - 3 Zanimljivosti Isplivale fotografije prve kuće Kate Middleton, pogledajte sobicu i skromno zdanje u kojem je živjela do 13. godine

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin s ocem Stjepan Vukadin i Stankica Stjepan Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin +24 Stjepan Vukadin Celebrity Stjepan Vukadin podijelio je privatnu fotografiju s ocem, a zajedno su pozirali povodom posebnog dana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene