''Ako ti je draga karijera...''

Nakon oštrih komentara na novu djevojku, sada se javila i glumica koja je šokirala priznanjem o DiCapriju

Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mischa Barton - 7 Mischa Barton - 1 Mischa Barton - 2 Mischa Barton - 3 Mischa Barton - 4 Mischa Barton - 5 Mischa Barton - 6 Mischa Barton - 8 Mischa Barton - 9 Mischa Barton - 10 +21 Mischa Barton - 11 Galerija

Glumica Mischa Barton tvrdi da su joj savjetovali da spava s Leonardom DiCaprijem nakon njegova prekida veze s manekenkom davne 2005. godine.

Glumica Mischa Barton ponovno je dospjela na naslovnice nakon što je u javnost opet isplivao intervju iz 2005. godine. Tada je glumila u seriji ''O.C.'' koja je bila popularna među tinejdžerima, a bila je jedna od najljepših glumica tih vremena.

Pogledaj i ovo Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 3 pamtimo je i iz Baywatcha Nakon prekida s Leonardom DiCaprijom utjehu je pronašla u milijarderu, a njene nove fotografije otkrile su lijepe vijesti!

Naime, Mischa, koja sada ima 37 godina, razgovarala je s Harpers & Queen na vrhuncu svoje slave u tinejdžerskoj drami 2005. godine i ispričala incident u kojem su ona i tadašnji publicist Craig Schneider vidjeli Leonarda DiCaprija na snimanju Malibuu.

Mischa tvrdi da joj je Craig rekao da spava s glumcem dok je ona imala 19, a on 30 godina. U to je vrijeme oskarovac Leonardo prekinuo s manekenkom Gisele Bundchen nakon šestogodišnje romanse, a Craig je savjetovao da mu Mischa bude utjeha.

''Za dobrobit svoje karijere, idi i spavaj s tim muškarcem.''

Glumica se na to nije mogla snaći pa je odgovorila da je ne zanimaju stariji muškarci, a javnost je u šoku nakon ovog priznanja.

Do ove vijesti došlo je nakon što je javnost napala DiCaprija jer su nedavno krenula šuškanja da se viđa s 19-godišnjom manekenkom Eden Polani.

Prije nje povezivali su ga s 23-godišnjom Victorijom Lamas, ali nje sada nije bilo nigdje na vidiku.

Na društvenim mrežama pojavili su se brojni komentari, ponajviše na račun velike razlike između njihovih godina.

"Kate Winslet imala je 22 godine kada je bila nominirana za Oscara za film Titanic, koji je tri godine stariji od trenutačne djevojke Leonarda DiCaprija", "Nova djevojka Leonarda DiCaprija još se nije ni rodila kad je Titanic pušten", "DiCaprijeva djevojka toliko je mlada da je vjerojatno proučavala film Romeo i Julija u kojem je glumio dok je bila u školi", "Nova djevojka Leonarda DiCaprija toliko je mlada da je njezino srednjoškolsko obrazovanje prekinuo COVID-19, preeeečudno", "Molim vas, neka mi netko objasni što muškarac koji se bliži 50-oj ima zajedničko s 19-godišnjakinjom", "Netko mora zaustaviti Leonarda DiCaprija", "Bilo je smiješno prije 10 djevojaka", "Leonardo DiCaprio samo je zabrinut zbog klimatskih promjena jer želi ostaviti bolji svijet svojim djevojkama", samo su neki od komentara s društvenih mreža.

DiCaprio je posljednji put viđen s Lamas u prosincu prošle godine, pa mnogi nagađaju da se nešto više između njih ipak nije ostvarilo. Bio je viđen na jahtama s različitim ženama, a nedavno je sam uživao i na košarkaškoj utakmici Lakersa.

Prije nego što su ga spajali s Victorijom šuškalo se da ima nešto više između njega i popularne manekenke Gigi Hadid, a otkako je prekinuo dugogodišnju vezu s 23 godine mlađom manekenkom Camilom Morrone, čini se da uživa u samačkom životu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier +9 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka u zebrasti topić jedva je ugurala svoje raskošne grudi, a nedavno je zbog njih morala stati na kraj nagađanjima!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Telalović Jasmin Telalović - 1 Jasmin Telalović - 2 Jasmin Telalović - 3 +1 Jasmin Telalović - 4 Celebrity U 47. godini preminuo glumac i zvijezda brojnih domaćih serija, kolege se opraštaju: ''Kakvo tužno jutro''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene