''Prečudno...''

Mnogi su u nevjerici zbog godina navodne nove DiCaprijeve djevojke, pa se sprdaju s njim: ''Nije se još ni rodila kad je Titanic izašao u kinima!''

Leonardo DiCaprio i Eden Polani Leonardo DiCaprio i Eden Polani Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Eden Polani Eden Polani - 1 Eden Polani - 2 Eden Polani - 3 Eden Polani - 5 Eden Polani - 4 Eden Polani - 7 Eden Polani - 8 Eden Polani - 9 Eden Polani - 6 +23 Leonardo DiCaprio Galerija

Sve su glasnija šuškanja o novoj vezi Leonarda DiCaprija i Eden Polani, s kojom je snimljen u večernjem izlasku.

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio u posljednje vrijeme ne prestaje s noćnim izlascima, kao ni s druženjem s lijepim damama koje ga okružuju na svakom koraku, a on, čini se, nema ništa protiv toga.

Pogledaj i ovo Jordan Belfort a što je naučio iz svega? Pravi Vuk s Wall Streeta otkrio kako je bilo surađivati s Leonardom DiCaprijom te koliko je toga u filmu istina!

Jedna od posljednjih ljepotica s kojima je ovih dana 48-godišnji Leonardo snimljen je 19-godišnja izraelska manekenka Eden Polani, a šuška se kako je sa slavnim glumcem povezuje nešto više od prijateljstva.

Prije nje povezivali su ga s 23-godišnjom Victorijom Lamas, ali nje sada nije bilo nigdje na vidiku.

Na društvenim mrežama pojavili su se brojni komentari, ponajviše na račun velike razlike između njihovih godina.

"Kate Winslet imala je 22 godine kada je bila nominirana za Oscara za film Titanic, koji je tri godine stariji od trenutačne djevojke Leonarda DiCaprija", "Nova djevojka Leonarda DiCaprija još se nije ni rodila kad je Titanic pušten", "DiCaprijeva djevojka toliko je mlada da je vjerojatno proučavala film Romeo i Julija u kojem je glumio dok je bila u školi", "Nova djevojka Leonarda DiCaprija toliko je mlada da je njezino srednjoškolsko obrazovanje prekinuo COVID-19, preeeečudno", "Molim vas, neka mi netko objasni što muškarac koji se bliži 50-oj ima zajedničko s 19-godišnjakinjom", "Netko mora zaustaviti Leonarda DiCaprija", "Bilo je smiješno prije 10 djevojaka", "Leonardo DiCaprio samo je zabrinut zbog klimatskih promjena jer želi ostaviti bolji svijet svojim djevojkama", samo su neki od komentara s društvenih mreža.

DiCaprio je posljednji put viđen s Lamas u prosincu prošle godine, pa mnogi nagađaju da se nešto više između njih ipak nije ostvarilo. Bio je viđen na jahtama s različitim ženama, a nedavno je sam uživao i na košarkaškoj utakmici Lakersa.

Prije nego što su ga spajali s Victorijom šuškalo se da ima nešto više između njega i popularne manekenke Gigi Hadid, a otkako je prekinuo dugogodišnju vezu s 23 godine mlađom manekenkom Camilom Morrone, čini se da uživa u samačkom životu.

Na jednoj od Leonardovih zabava u Miamiju jedne se večeri našla i naša najseksi navijačica Ivana Knoll, koja je uživala u društvu glumca Jamieja Foxxa i repera Drakea.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez - 1 +35 Jennifer Lopez - 3 Celebrity Kamera ulovila Afflecka i Lopez u nezgodnom trenutku, a čitač s usana otkrio što je to pjevačica zapovjedila svojem mužu!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller +16 Tara Thaller Celebrity Jednu od najljepših Hrvatica nismo navikli viđati ovako golišavu, u prozirnom grudnjaku sve je iznenadila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene