Rijetka fotka!

Sjećate li se malog Džebrice? Evo kako danas izgleda i s kojom je poznatom osobom bio u društvu

Igor Šparavalo i Moamer Kasumović Igor Šparavalo i Moamer Kasumović Depo.ba 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Džinić i Igor Šparavalo Igor Šparavalo i Moamer Kasumović Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 1 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 2 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 3 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 4 Mustafa Nadarević ispod stola Tatjana Šojić Lud, zbunjen, normalan Lud, zbunjen, normalan +15 Tarik Džinić Galerija

Sjećate li se malenog Džebre, praunuka Izeta Fazlinovića u seriji ''Lud, zbunjen, normalan''? Evo kako danas izgleda.

Serija ''Lud, zbunjen, normalan'' već godinama gledatelje drži uz male ekrane Nove TV, a dogodovštine obitelji Fazlinović mnogi su još i više pratili kad je u seriju stigao Izetov unuk Džema Branko Fazlinović, Džebra.

Pogledaj i ovo showbuzz Oprostio se na instagramu Faruk iz serije "Lud, zbunjen, normalan" tuguje zbog gubitka voljene osobe o kojoj je brinuo zadnjih godina

Džebru su tijekom godina glumili različiti glumci, a dok je odrastao u dječaka, utjelovio ga je bosanskohercegovački glumac Igor Šparavalo. Kasnije je njegovu ulogu Džeme tinejdžera preuzeo Tarik Džinić, a upravo je on sada i pokazao kako danas izgleda mali Džemica.

S obzirom na to da je Igor samozatajan i neaktivan na društvenim mrežama, o njemu se zna vrlo malo, a njegovu rijetku fotografiju Tarik je objavio u priči na Instagramu.

Stari i novi Džebra fotografirali su se ispred jednog lokala, a Tarik je na fotografiji napisao: ''Rubrika otkrivamo: Novi i stari Džebra su dvije osobe''. Stari Džebra doista izgleda neprepoznatljivo.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša +27 Jelena Karleuša - 3 Zanimljivosti Jelenu Karleušu snimili na dočeku Nove godine, fotke se dosta razlikuju od onih koje sama objavljuje!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +26 Ivana Knoll Celebrity Knoll objavila snimke dočeka s holivudskim glumcem, kaže da su prijatelji, a prati je čak i na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene