Pravi Frajeri!

Najveći holivudski zavodnici ponovno udružili snage, ni pokoja sijeda s godinama ih nije učinila manje poželjnima!

Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 5 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 5 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 6 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 2 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 4 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 8 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 7 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 3 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 1 Brad Pitt Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt i Ines de Ramon - 5 +15 Brad Pitt i Ines de Ramon - 4 Galerija

Brad Pitt i George Clooney viđeni su u New Yorku na snimanju njihova novog filma ''Wolves''.

Najveće zavodnike Hollywooda Brada Pitta i Georgea Clooneyja uhvatili su paparazzi na snježnim ulicama New Yorka.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić i Edi Tko bi rekao? Zvjezdana prijateljstva, saznajte tko je nerazdvojan već više od 20 godina?

Dobro raspoloženi snimili su scene te potom otputovali automobilima sa seta, a dvojac je bio obučen u svečane hlače i kožne jakne, koje su im odlično stajale.

Ni sijeda kosa koju su dobili s godinama ne utječe loše na njihov izgled, a ovi markantni glumci još su više zgodni s ovim srebrnim vlasima na glavi.

Pitt i Clooney već su se prije susreli na setu filma, a njihov najpoznatiji projekt je ''Oceanovih 11''.

Prošli mjesec Clooney se za magazin People šalio da će glumiti s Pittom u nadolazećem trileru jer je ''Brad očito bio najjeftiniji od dostupnih glumaca''.

A onda je dodao: ''On je moj prijatelj i jako nam je lijepo zajedno. Jako se veselim tome.''

Brad u posljednje vrijeme puni medijske naslove svojom novom vezom s mlađahnom Ines de Ramon. U Meksiku su dočekali i Novu godinu, a bliski izvor otkrio je da je među njima ozbiljno.

Clooney je s druge strane već godinama vjeran samo jednoj, Amal Clooney, a par je, otkako je u braku od 2014. godine, dobio i blizance Ellu i Alexandera. Također, svojom vjernom ljubavi slove za jedan od najboljih holivudskih parova. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju John Ventimiglia - 2 Odele Ventimiglia - 1 Odele Ventimiglia - 2 Odele Ventimiglia +4 Belinda Cape i Odele Ventimiglia Celebrity Kći glumca iz kultne serije preminula u 26. godini, prije samo tri mjeseca postala je majka: "Srca su nam slomljena"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 +16 Luka Nižetić Nekad i sad Luka Nižetić drastično promijenio imidž, evo kakve su reakcije njegovih fanova: "Ma jesi li to ti? Za ne prepoznati!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene