Prizori o kojima se priča

Mlada glumica progovorila o vrućim scenama s poznatom kolegicom koje su joj otvorile vrata slave

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matilda de Angelis otkrila je kako su joj Nicole Kidman i Hugh Grant svojim savjetima pomogli da skine gole u seriji "Slom".

Talijanska glumica u usponu Matilda de Angelis (25) privukla je veliku pažnju ulogom u seriji "Slom" u kojoj se skinula do kraja i snimila vruće scene sa svojom puno slavnijom kolegicom.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Hugh Grant (Foto: Profimedia) Poljupci na setu Slavni par napokon zajedno: Saznajte sve o projektu koji svi s nestrpljenjem čekaju

U popularnoj mini-seriji čija se radnja temelji na romanu spisateljice Jean Hanff Korelitz, Matilda glumi mladu majku Elenu Alves koja unosi nemir u brak Grace i Jonathana Frasera koje glume Nicole Kidman (53) i Hugh Grant (60).

U spornoj sceni, Elena, odnosno Matilda potpuno gola u svlačionici teretane prilazi liku koji glumi Nicole i počinje je strastveno ljubiti, a o ovim prizorima ne prestaje se pričati od kada je epizoda prikazana i mladoj su Talijanki otvorili vrata Hollywooda.

De Angelis je priznala kako joj nije bio problem ljubiti Nicole, dok joj baš i nije bilo najugodnije skinuti se gola, a otkrila je kako su joj u tome pomogli njezini iskusniji kolege iz serije.

"Nicole je snimila puno golišavih scena i jako mi je pomogla. Rekla mi je: 'Nismo tu da te osuđujemo. Samo zamisli da si potpuno odjevena i budi samouvjerena'", ispričala je mlada glumica za Daily Mail.

Osim Kidman, korisne savjete dao joj je i Grant, s kojim također ima nekoliko strastvenih scena.

"Ponekad jednostavno trebaš vjerovati svojem partneru. Ako osjetiš da je nešto pretjerano ili neprimjereno, samo mi reci", kazao joj je Hugh.

"Kad radite s nekim tko je pun poštovanja, sve brige nestanu. Zaboravite na njih i samo želite da scene djeluju stvarno", rekla je Matilda koja je zahvalna što ima priliku na samim počecima karijere raditi s tako velikim filmskim facama.

Serija "Slom" je njezin prvi rad na američkoj produkciji i njezina prva uloga na engleskom govornom području. Glumica koja inače živi u Rimu, mjesecima je učila engleski jezik prije nego je stigla u New York gdje se prošle godine odvijalo snimanje serije.

Matilda se na nagovor prijatelja javila na audiciju u Rimu, na kojoj je redatelj tražio amatersku glumicu specifičnog naglaska iz određene regije u Italiji. Ta koja je odrasla u gradu u blizini Bologne, na sjeveru države, uklopila se savršeno u njegovu viziju i dobila je ulogu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +0 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nekoć su bili seks-simboli, danas su uznemirujuće pojave: Potrošili su milijarde da se uljepšaju, a dobili su suprotan rezultat

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene