Uspješna i u pandemiji

Dugo priželjkivani povratak omiljene superjunakinje mnoge je razočarao, ali je ostvario neočekivani uspjeh

Gal Gadot (Foto: Profimedia) Gal Gadot (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gal Gadot (Foto: Profimedia) Gal Gadot (Foto: Profimedia) Gal Gadot (Foto: Profimedia) Gal Gadot (Foto: Getty) - 2 Gal Gadot (Foto: Getty) - 4 Gal Gadot (Foto: Getty) - 5 +0 Gal Gadot (Foto: Getty) - 6 Galerija

"Wonder Woman 1984" zarado je više od ijednog drugog filma od pojave pandemije koronavirusa, no nije osvojio publiku.

Nastavak jednog od najuspješnijih filmova iz 2017. godine, "Wonder Woman" s Gal Gadot u naslovnoj ulozi, nakon brojnih odgađanja zbog pandemije koronavirusa, konačno je dočekao svjetlo dana.

Pogledaj i ovo showbuzz pridružio se i suprug Slavnu holivudsku ljepoticu iznenadili prijatelji na veliki dan, nije skrivala oduševljenje

"Wonder Woman 1984" premijerno je emitiran 25. prosinca ne streaming servisu HBO Max, a istog dana je stigao i u 2151 američko kino.

Film je u novogodišnjem tjednu uspio zaraditi preko 118,5 milijuna dolara, a iako se radi o znatno manjoj cifri koju su blockbusteri zarađivali prije pandemije, ostvario je veću zaradu od ijednog drugog filma od pojave koronavirusa, piše Daily Mail.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gal Gadot (@gal_gadot)

Na film je potrošeno 200 milijuna dolara, a prije pandemije se očekivalo da će zaraditi do milijardu dolara. Kako prenosi Variety, većina prodanih karata kupljeno je u na veliko i organizirana su privatna gledanja u zakupljenim kinodvoranama.

No unatoč neočekivanoj gledanosti, film nije osvojio publiku i na društvenim medijima dobio je lavinu kritika gledatelja koje je nastavak razočarao u odnosu na prvi film.

Iz tvrtke WarnerMedia svejedno su već najavili i treći nastavak filma o popularnoj junakinji s istom glavnom glumicom i redateljicom Patty Jenkins, no još nisu otkrili kada započinje snimanje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene