Fotka s vampirom!

Nadamo se da Niko nije ljubomoran: Zrinka Cvitešić u Češkoj uživa u društvu slavnog holivudskog ljepotana

Zrinka Cvitešić (Foto: Getty Images) Zrinka Cvitešić (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) +0 Zrinka Cvitešić (Foto: Getty Images) Galerija

Glumica Zrinka Cvitešić ovih se dana nalazi u susjednoj Češkoj na filmskom festivalu Karlovy Vary.

Ona je jedna od naših najuspješnijih domaćih glumica.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Što je sada ovo? Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

Radi se o glumici Zrinki Cvitešić, koja se ovih dana nalazi u susjednoj Češkoj na međunarodnom filmskom festivalu Karlovy Vary, na kojem je uživala u društvu holivudskih zvijezda A-liste.

Preciznije, zgodna i talentirana Zrinka uživala je u društvu slavnog glumca Roberta Pattinsona, kojeg je hrvatska, ali i svjetska publika upoznala u ulozi vampira Edwarda Cullena u "Sumrak" sagi.

 

A post shared by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile) on

Zrinka nije propustila priliku da se fotografira s njim, a fotografiju je podijelila na svom profilu na Instagramu. Međutim, tamo je i otkrila kako se s holivudskom ljepotanom fotkala zbog jedne vrlo posebne dame u svom životu, a radi se o nećakinji Lari.

 

A post shared by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile) on

"Što sve nećeš učiniti kad imaš nećakinju tinejdžericu", napisala je glumica ispod fotografije te oduševila svoje sljedbenike od kojih su se neki poistovjetili sa situacijom.

Nismo mogli ne primijetiti kako se Zrinka na crvenom tepihu pojavila u još jednom besprijekornom i elegantnom izdanju, a glumica je time dokazala kako i dalje vjerno gradi inozemnu karijeru koja je sve uspješnija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene