Ne poštuju sud

Umjesto svečane dodjele, 'Kiklopa' joj poslali poštom! Nives: 'To je laž, ništa nisam dobila!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je sud donio odluku da se Sa(n)jam knjige mora dati nagradu Kiklop Nives Celzijus, oni su poslali priopćenje da su joj nagradu uručili poštom. No, Nives Celzijus poručuje da je to laž jer ona nikakvu nagradu nije primila.

Nives Celzijus, autorica knjige 'Gola istina' dobila je pravo na nagradu Kiklop za Hit godine 2008. godine te je sud prije nekoliko dana odlučio kako je Udruga Sa(n)jam knjige u Istri dužna Nives uručiti nagradu.

>> Nives Celzijus napokon će dobiti svojeg 'Kiklopa'

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte fotku Gola istina: OVAKO Nives čeka svog Kiklopa!

Tijekom srijede nagrada je Nives prema tvrdnjama Udruge i uručena, ali putem pošte, a o tome je Sa(n)jam knjige poslao i službeno priopćenje medijima.

'Obavještavamo javnost da je slijedom oduke suda gospođi Nives Zeljković putem pošte isporučena statua Kiklopa. O sadržaju i ispravnosti pošiljke prethodno je sačinjen dokumentirani zapisnik. Udruga Sa(n)jam knjige ovim je u cjelini izvršila obvezu proizašlu iz sudske presude', stoji u priopćenju.

Ubrzo nakon toga stiglo je i očitovanje Nives Celzijus i njezine izdavačke kuće o , kako tvrde, lažnom priopćenju Sajma knjiga u Puli u kojem tvrdi kako je to sve laž te da joj nagrada nije uručena. Osim toga,  nagradu joj nisu uručili na način na koji je sud propisao.

'Žalosti nas što se ponovno moramo očitovati doslovno na laži i manipulacije gospođe Magdalene Vodopije direktorice Sajma knjiga u Puli koja je danas medijima odaslala lažno priopćenje. Moramo ovdje istaknuti da smo već navikli na podvale i samovoljno tumačenje zakona i propisa dotične, no međutim, ovo današnje priopćenje prevršilo je mjeru kako dobrih poslovnih običaja tako i poštovanje zakona Republike Hrvatske.

1. Sajmu knjiga u Puli jasno je presudom propisano kako i na koji način moraju autorici Nives Zeljković i njezinoj izdavačkoj kući dodijeliti nagradu Kiklop – statuu i pripadajuću diplomu. To znači da agencija Ipsos puls na javnoj dodjeli treba proglasiti Nives dobitnicom Kiklopa, a Sajam knjiga na svojoj svečanosti dodjele nagrada mora uručiti Kiklopa za Hit 2008. godine. Upravo je tako opisano i tijekom samog postupka, a Županijski sud je tako ustvrdio u svojoj presudi temeljem čl.1133 Zakona o obaveznim odnosima.

2. Nives Celzijus NIJE zaprimila Kiklopa niti ikakvu pošiljku/dokument od strane Sajma knjiga u Puli. Isto tako, izdavačka kuća Premier Media nije zaprimila ništa od navedenog', stoji u čitovanju Nives Celzijus i njezine izdavačke kuće.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene