kakav lažljivac

Glumac šokirao javnost svojim priznanjem: 'Nisam bio tamo, sve sam izmislio'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svojim priznanjem zgrozio je javnost. Laž će ga vrlo vjerojatno stajati posla, a mnogi smatraju da ništa bolje nije ni zaslužio.

Glumac Steve Rannazzisi priznao je kako je izmislio cijelu priču o svom preživljavanju tijekom napada na WTC u New Yorku 11.9.2001.

Pogledaj i ovo showbuzz Otac sve otkrio Otkrivena njihova tajna - živjeli u laži svo ovo vrijeme?!

Rannazzisi je u jednom intervjuu ispričao: 'Bio sam tamo kada je zrakoplov udario u toranj, letio sam na sve strane'. Isto tako detaljno je opisao način na koji je pobjegao iz toranja. Tada je tvrdio da je radio na 54. katu. Sada je potvrđeno da je svaka njegova izgovorena riječ bila laž.

ULTIMATIVNA LAŽ Žena koja je postala simbolom stradanja 9/11 NE POSTOJI

'Nisam bio u WTC-u toga dana', izjavio je danas za 'The New York Times'. 'Ne znam zašto sam to rekao. Znam da je to neoprostivo. Uistinu mi je jako, jako žao. Godinama sam želio da šutnjom mogu izbrisati tu priču koju je ispričao nezreo mladić. Samo sam sve više osjećao sram. Kako mogu učiti djecu da budu iskrena kada mi je toliko trebalo da ovo priznam'.

Tvrtka za koju sada radi izdala je priopćenje u kojem navodi kako će morati ponovno razmisliti o suradnji s glumcem. Steve se serijom Twittowa pokušao opravdati, ali reakcije javnosti dale su mu do znanja da mu to nikada neće oprostiti. Mnogi su postavili pitanje zašto je baš sada priznao istinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene