Vrijeđao je opet

Presuda protiv Houdeka postala je pravomoćna - 3 mjeseca zatvora!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač Jacques Houdek pravomoćno je osuđen na 3 mjeseca zatvora zbog prijetnji novinaru Vedranu Strukaru.

Presudu Općinskog suda u Zagrebu donesenu u veljači 2012. godine potvrdio je i Županijski sud u Šibeniku u prosincu 2012. godine, kad je ista postala pravomoćna.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek Dosta toga je sam napravio Pogledajte kako je Jacques Houdek preuredio svoj dom, pomogla mu je i najbolja punica: "Jako lijepo, osjeti se toplina"

Houdek je dobio 3 mjeseca zatvora s rokom kušnje od 1 godine.

Prema riječima novinara Vedrana Strukara, kojem je Jaques prijetio zbog toga što se nije slagao s njegovim izvještavanjem u medijima 2008. godine, ovaj spor je trajao 3 i pol godine.

>> Evo zbog čega je Houdek prijetio Strukaru

A nakon što je donesena presuda prema kojoj ide u zatvor ako opet počne vrijeđati, Jaques je upravo to opet i učinio pa se protiv njega trenutno vodi novi spor zbog kršenja uvjeta iz prve presude.

Poznati pjevač je prije nekoliko mjeseci dao svoj posljednji intervju za Red Carpet. Tada je pričao o svojem novom albumu 'Meni za ljubav', ali i najavio dulju pauzu.

'Istina je, povlačim se iz više razloga što privatnih što poslovnih. Prije svega mi treba jedan dobar, dobar odmor. Mislim da nam svima treba jedan dobar dobar odmor, višemjesečni, možda i godišnji, ne znam. Intenzivno sam živio 10 i više godina i radio i glazbu i sve, naprosto sam malo zasićen i mislim da je sad lijepo da se povučem kada su hitovi tu i kada je novi album tu. Mislio sam na svoje fanove, napravio sam novi album. Taman dok se to malo zavrti ja se nadam da ću ja skupit neke nove kreativne snage, neke nove kreativne energije i krenut u nove pobjede. Nije nikakva tužna priča, naime baš se veselim da ću se posvetit malo i obitelji svojoj koju zanemarujem često i nekom svom odmoru koji mi treba', tada je rekao Jacques.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene