OMG

Potrošila bogatstvo kako bi joj sličila: 'Priznat ću, ovisna sam!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Preplanule puti, bujnih grudi, punih usana, duge plave kose – lako se da 28-godišnjakinju zamijeniti za slavnu Pamelu Anderson.

Ako ste to pomislili, to je upravo i bio cilj 28-godišnje Caroyln Anderson – koja zarađuje za život glumeći dvojnicu Pamele Anderson.

Pogledaj i ovo showbuzz Kuća iz snova? Nekadašnja seks bomba prodaje kuću - za 44 milijuna kuna!

>>> Pamela u zabranjenoj reklami!

Carolyn, koja je rođena u Liverpoolu, potrošila je preko 200 tisuća kuna na kirurške zahvate i kozmetičke tretmane kako bi što više nalikovala svojoj najdražoj zvijezdi.

Stoga je koristila botoks, filere u ustima, povećala grudi – da bude kao 46-godišnja Pamela. Carolyn je priznala da boravi u solariju i do gotovo 15 sati tjedno.

'Priznat ću – ovisna sam. Ne bih mogla živjeti bez preplanule puti – to je dio ovog imidža. Prije sam stalno gledala Baywatch i mislila sam kako je Pamela prekrasna. Oduševila me pomisao da joj nalikujem. Postala sam opsjednuta s njom dok sam bila tinejdžerica, i gledala sam je u seriji bezbroj puta. Mislim da je odlična. Svaka žena može imati velike grudi i plavu kosu, ali Pamela plijeni pozornost već desetljećima. Ona je puno više od lijepe žene', ispričala je Carolyn.
Nadodala je kako svakodnevno koristi umjetne trepavice, često izbjeljuje zube, a sada će napraviti tetovažu – istu koju ima i njezin idol, Pamela Anderson.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene