Kakvo iznenađenje

Nakon čina kojim se osramotila, poručuje: Bilo je to glupo od mene!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uzrečicu 'Pamti pa vrati' dobro je iskoristila, možda čak i previše, jedna britanska glazbenica koja je u showu Britain's Got Talent jajima gađala najvažnijeg člana žirija - Simona Cowella, i to zbog činjenice što prošle godine nije prošla dalje u showu i - pobijedila.

Glazbenica Natalie Holt nastupila je sinoć kao pratnja duetu, braći pjevačima - Richardu i Adamu, kad je u jednom trenutku izvadila karton jaja i počela 'paljbu' po žiriju, i to posebno po Simonu Cowellu.

Pogledaj i ovo Simon Cowell "Kao u filmu strave" Medijskom mogulu zapalili glavu na snimanju hit-showa, ljudi su u panici vrištali: "Svi su bili potpuno zaprepašteni"

>> 'O moj Bože. Jesi li ovo ti otpjevala? To si zaista bila ti?'

Natalie je inače poznata i talentirana sviračica viole. Čak je kao skladateljica nominirana na BAFTA nagradama. Nastupila je i na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu. Zbog svog čina u showu Britain's Got Talent ispričala se svima, a najviše braći čiji je nastup zasjenila.


'Želim se ispričati Richardu i Adamu jer sam zasjenila njihov nastup. Nikad nisam učinila ništa slično tome i sad sam svjesna kako je to bilo veoma glupo od mene', izjavila je u priopćenju za javnost.

U priopćenju za medije kojeg je izdala služba za odnose s javnošću showa Britain's Got Talent stoji kako protiv Natalie zasad neće biti podignuta nikakva tužba.

Nakon što je pogođen jajima, Simon Cowell je samo skinuo sako i nije se činio nimalo uzrujan ovim činom koji je iz takta pak izbacio članicu žirija Amandu Holden što se vidjelo po riječima 'glupa krava' kojima je 'počastila' buntovnu Natalie.

'Mislio sam da je to dio nastupa', izjavio je naivno Simon Cowell, najstroži član ovog žirija koji se, sudeći po ovom činu, nekim netjecateljima zaista uspio jako zamjeriti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene