Bome su odrasli

Djeca kralja popa snimljena u rijetkom zajedničkom izlasku, a donedavno nitko nije ni znao kako izgleda najmlađi sin

Prince, Paris i Blanket Jackson Prince, Paris i Blanket Jackson Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Prince, Paris i Blanket Jackson - 1 Prince, Paris i Blanket Jackson - 5 Prince, Paris i Blanket Jackson - 4 Prince, Paris i Blanket Jackson - 3 Prince, Paris i Blanket Jackson - 2 Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Paris Jackson - 6 Paris Jackson - 8 +4 Paris Jackson - 7 Galerija

Prince, Paris i Blanket Jackson sinimljeni na zimskom odmoru na jezeru Tahoe, nakon što se dugo vremena nisu zajedno pojavili u javnosti.

Djeca pokojnog kralja popa Michaela Jacksona rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, no sada su ih paparazzi snimili kako zajedno uživaju u zimskim radostima na jezeru Tahoe u Kaliforniji.

Pogledaj i ovo Michael Jackson (Foto: Getty Images) zazire od medija Zbog ovih prizora Michaela Jacksona i sina na balkonu tada je izbio veliki skandal, a evo u kakvog je muškarca izrastao ovaj dječačić sa slike!

25-godišnji Prince, 24-godišnja Paris i 20-godišnji Blanket Jackson uživali su u šetnjama, vožnjama snowmobileom i skijanju, a pridružilo im se i nekoliko prijatelja.

Braća se u javnosti rijetko pojavljuju, a Blanketa, donedavno godinama nitko nije vidio, niti znao kako danas izgleda. Iznimku je napravio krajem prošle godine kako bi za "Good Morning Britain" govorio o temi klimatskih promjena, a tada je novinare proveo i po svojoj kući te pokazao nekoliko stvari koje su pripadale njegovu ocu.

Michael je sina Princea i kćer Paris dobio sa svojom drugom suprugom, medicinskom sestrom Debbie Rowe, dok mu je najmlađeg Blanketa rodila surogat-majka. Svo troje djece odgojio je sam, uz pomoć osoblja na imanju Neverland, a pobrinuo se i da im bude dobro nakon njegove smrti. Naime, svakome je ostavio po trećinu svojeg bogatstva, koje je raspodijelio u dijelove, od kojih će zadnji dobiti kada navrše 40 godina.

Prince je imao samo 12 godina kada je ostao bez oca, nakon čega ga je odgojila Michaelova obitelj. Za razliku od brojne druge djece slavnih, nije krenuo očevim stopama i priznao je da nije talentiran za ples i pjevanje, ali ga šoubiznis ipak zanima.

Paris je dobila ime po gradu u kojem je začeta, a kumovi su joj Elizabeth Taylor i Macaulay Culkin. Nakon što su joj se roditelji rastali, danas 23-godišnja manekenka, glazbenica i glumica živjela je s ocem do njegove smrti 2009. godine, a majku je upoznala tek s 13. Za tako mladu osobu Paris je puno toga prošla, a priznala je da je bila ovisna o drogama te da si je nekoliko puta pokušala oduzeti život zbog emocionalne boli koju je proživljavala.

Blanketa je javnost upoznala kada je imao samo devet mjeseci, kada ga je otac pokazao s balkona hotela u Berlinu u kojem je boravio i pred okupljenima mahao njime, no danas zazire od medija i nema otvorene profile na društvenim mrežama. Još dok je bio živ, Michael ga je skrivao od kamera i bliceva fotoaparata tako što bi mu stavljao maske na lice kada su se zajedno pojavljivali u javnosti, a nakon što je pjevač preminuo, potpuno se povukao iz javnosti.

Nitko nije ni znao kako izgleda dok ga prije nekoliko godina paparazzi nisu ulovili u Calabasasu u Kaliforniji, a doznalo se i da je tamo prošle godine, nakon što je postao punoljetan, kupio vilu vrijednu 2,6 milijuna dolara.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 9 +25 Maja Šuput - 7 Celebrity Maja Šuput točno u ponoć potrčala u zagrljaj svojoj posebnoj osobi: "Pamtit ću ovo zauvijek"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iris i Marko Livaja - 2 Iris i Marko Livaja - 3 Iris i Marko Livaja - 4 Iris i Marko Livaja - 5 +24 Iris i Marko Livaja - 1 Celebrity Iris Livaja u opakoj haljinici s dekolteom na dočeku, njen Marko nije ju prestajao ljubiti: "Volite se istinski"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene