Ima 59 godina, ali...

Pamtimo ga kao omiljenoga šašavog špijuna, ali danas se rijetko pojavljuje i privatni život krije od očiju javnosti

Mike Myers Mike Myers Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mike Myers - 1 Mike Myers - 2 Mike Myers Mike Myers - 1 Mike Myers - 2 Mike Myers - 6 Mike Myers - 5 Mike Myers - 4 Mike Myers - 3 Mike Myers - 2 +1 Mike Myers - 1 Galerija

Mike Myers najpoznatiji je po ulozi tajnog agenta Austina Powersa, no posljednjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti.

Holivudski glumac i zvijezda filmskog serijala "The Austin Powers", Mike Myers, pojavio se nakon dugo vremena u javnosti i sve iznenadio mladolikim izgledom lica kad je stigao na premijeru jednog dokumentarnog filma u New Yorku s 11-godišnjim sinom Spikeom, kojeg dijeli sa suprugom Kelly Tisdale.

Pogledaj i ovo showbuzz Uvijek zanimljiv Gdje je i što danas radi šašavi tajni agent? Na filmu je sve manje, a privatni život jako dobro skriva od javnosti

59-godišnji Mike izgledao je poprilično svježe dok je šetao crvenim tepihom, a dodatnu je pozornost privukao izgledom, ali i pokrenuo šuškanja kako se možda podvrgnuo nekom zahvatu pomlađivanja.

Glumac se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje na javnim događanjima i povukao se iz javnosti nakon niza uspješnih uloga koje je ostvario. U jednom od intervjua za Vanity Fair progovorio je o poznatim scenama iz svojih filmova, uključujući i kultnu trilogiju o Austinu Powersu.

"Ljudi postaju vrlo, vrlo ozbiljni u pogledu svoje seksepilnosti, a mene to uvijek nasmijava", izjavio je i dodao da ga posebno zabavljavaju prljave šale.

Mike je bio jedan od omiljenih glumaca gotovo dva desetljeća nakon što je postao popularan zahvaljujući showu "Saturday Night Live", no posljednjih godina povukao se iz svijeta glume i svoj privatni život oduvijek drži daleko od očiju javnosti.

Od rane se mladosti zanimao za komediju te se godinama usavršavao nastupima pred drugim ljudima. Još kao dječak počeo je glumiti u reklamama, a do desete godine već je bio iskusan. Odrastao je u Kanadi, gdje se i dobio posao u tvrtki koja je organizirala turneje komičarima. Nakon nekoliko turneja po Velikoj Britaniji i Kanadi Myers se zaposlio u showu "Saturday Night Live", za koji je radio od 1989. do 1995. godine.

Pokrenuo je uspješnu filmsku karijeru nakon toga, a glumio je u tri filma o Austinu Powersu te je dao glas u četiri animirana filma o omiljenom Shreku. Posljednja zapaženija uloga jest ona diskografskog direktora u filmu "Bohemian Rhapsody".

Što se njegova privatnog života tiče, Mike je bio u dugogodišnjoj vezi s glumicom i spisateljicom Robin Ruzan tijekom 80-ih godina, prije nego što je postao popularan. Vjenčali su se 1993. godine, a 2005. Myers je podnio papire za razvod. U braku nisu dobili djecu.

Ubrzo nakon što se rastao od Robin glumac je počeo vezu s Kelly Tisdale, koja nema veze s glumom, no radila je u zabavnoj industriji. Kelly i Mike vjenčali su se 2010. godine na privatnoj ceremoniji i u sretnom su braku dobili sina Spikea te kćeri Sunday i Paulinu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Davorka Dalić Zlatko i Davorka Dalić - 4 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 2 +5 Zlatko i Davorka Dalić - 1 Zanimljivosti Samozatajna supruga Zlatka Dalića zbog njega se odrekla karijere, a i nakon 30 godina su preko ušiju zaljubljeni jedno u drugo

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 4 Celebrity Lidija Bačić novom fotografijom zagrijala i one najzimogroznije: U crvenom bikiniju svu pažnju usmjerila je na jedan bujni atribut

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene