Kakva transformacija!

Pamtimo ga kao punašnu zvijezdu hit-serije, a nakon gubitka više od 90 kilograma izgleda kao novi čovjek!

John Goodman John Goodman Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju John Goodman - 1 John Goodman - 2 John Goodman - 3 John Goodman - 4 John Goodman +0 John Goodman Galerija

John Goodman pojavio se na Monte Carlo TV Festivalu gdje je izgledom šokirao sve prisutne.

Glumac John Goodman (70) većinu karijere borio se s viškom kilograma, a tru je bitku zadnjih godina napokon i dobio.

John je ovaj tjedan prisustvovao Monte Carlo TV Festivalu, gdje je promovirao svoju novu seriju "The Righteous Gemstones" i gdje je svojom pojavom šokirao sve prisutne.
Fotografije vidno mršavijeg te čak i pomalo ispijenog glumca brzo su obišle i svijet, a on na njima djeluje sjajno raspoloženo i čini se da mu je gubitak kilograma povratio energiju.

Goodman je svoju transformaciju započeo je 2017. godine, kada se odlučio posvetiti zdravom načinu života te se odrekao alkohola, a Daily Mail je ranije pisao da je glumac izgubio više od 90 kilograma.

"Prije sam samo trpao u usta sve što bi mi se našlo pod rukom", ispričao je tada za strane medije te se pohvalio kako je počeo kontrolirati porcije i puno više hodati, a čak je vježbao i s osobnim trenerom.

John je tijekom karijere glumio u brojnim uspješnim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a njegova najzapamćenija uloga bila je u seriji "Roseanne", u kojoj je od 1988. do 1997. godine glumio Dana Connora i koja je svojevremeno obarala rekorde gledanosti.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek +24 Nikolina Pišek - 3 Celebrity Nikolina Pišek otkrila pravu istinu o smrti svog muža: "Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu..."

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 2 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 3 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 4 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 5 +21 Luka i Vanja Modrić, 2009. godina - 6 Nekad i sad Rijetke fotografije Vanje Modrić u kupaćem kostimu, s Lukom je uživala u ljetnim radostima i bez djece!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene