Filipe kupio si nas

ČOVJEK ZVAN MULTITALENT Toliko ih je oduševio da je Sandri mogao i haljinu skinuti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlatka Pokos, Davor Gobac, Doris Dragović, ali i brojni drugi, dobili su opaku konkurenciju!

Da mu temeljite transformacije do neprepoznatljivosti polaze za rukom, potvrdio je Filip Dizdar novom pobjedom u jedanaestoj epizodi najgledanijeg glazbeno-zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Nakon Filipovog simpatičnog izlaska na pozornicu odmah je uslijedio impozantan ton koji je ispustio imitirajući Louis Armstronga. Fenomenalna vokalna izvedba ''What a Wonderful World'' oduševila je publiku, žiri i kolege, kao i Filipova imitacija Louisa Armstronga. Maska ispod koje se sakrio odličan Filip Dizdar, bila je impresivna te ga je teško bilo prepoznati. Filip Dizdar kao pobjednik odabrao je udrugu „Sanus“ iz Splita, kojoj će Nova TV u njegovo ime donirati 10.000 kuna.

Pogledaj i ovo showbuzz Tvoje lice zvuči poznato SPEKTAKULARNI MATTEO POBIJEDIO "Najbolji si Cetinski, genijalan si!"

Ivan Zak otvorio je jedanaesto izdanje najpopularnijeg showa u Hrvatskoj. On je ujedno i četvrti član žirija.

Matteo Cetinski dao je sve od sebe u imitaciji Freddieja Mercuryja te je izveo prilično impresivnu koreografiju i pokazao odličnu kondiciju. Izveo je pjesmu ''Living On My Own'' i donio duh popularnog pjevača. „Bilo je teatralno, ekstravagantno, bilo je negdje 94 posto u duhu originala i ta tvoja želja za uživljavanjem u likove postaje sve fascinantnija i fascinantnija.“, zaključio je Goran.

Žanamari Perčić pokazala je nevjerojatnu sličnost u transformaciji Vlatki Pokos čije je pokrete i glas odlično imitirala tijekom izvedbe pjesme ''Metak''. Ivan Zak komentirao je:. „Meni je bilo super što si izimitirala dah na kraju i još kad sam vidio tebe i tvoje plesačice morao sam skinuti jaknu, vruće mi je postalo totalno.“, rekao je Zak.

Publika je uživala i u zabavnom nastupu Ane Maras Harmander u ulozi Verke Serduchke. Njena izvedba pjesme ''Dancing Lasha Tumbai'' bila je vjerna originalu te je donijela smijeh i zabavu. „Ja mislim da si imala velikih problema s učenjem teksta. Pohvalio bih to. Tu je uložen ogroman trud. Ti si tome pristupila glumački i taj dio posla je odrađen fantastično.“ , rekao je Goran.

Lana Jurčević prikazala je svoju rokersku stranu. Sjajno je izvela pjesmu Psihomodo popa ''Ja volim samo sebe'' i donijela izvrsnu imitaciju Davora Gobca, doduše u nešto manjem formatu. „Znači fizički je bilo fenomenalno. Glasovno je bilo vrlo blizu fenomenalnog!“, rekao je Navojec. Tomo, kojeg veže dugogodišnja suradnja s Gobcem, istaknuo je da je pogodila bit nastupa: „Pogodila si njegovu atmosferu, energiju i veselost koju on ima, što je najvažnije.“ Ivan Zak je komentirao: „Vidim da je Lana roker u duši jer ovo se ne može glumit. To imaš, nosiš u sebi, imaš urođeno i onda se rasplamsa ovdje u showu i vidiš zapravo pravo lice!“ .

Odličnu transformaciju i ovaj put odradila je Hana Hegedušić. Njena imitacija Christine Aguilere, koju inače ne preferira previše, bila je pravi užitak čime je dokazala visok stupanj profesionalnosti. Pjesma ''Ain't No Other Man'' bila je izrazito zahtjevna, a Hana je bila na visini zadatka. Goran je bio vidno impresioniran: „Meni ustvari Christina Aguilera liči na tebe, a ne ti na nju. Ovo je bilo jezovito koliko si ti dočarala nju.“ , a potom ga je zavodljiva Christina zarumenila. Ivan Zak strogo je krenuo s komentarom, ali i on je izrekao same pohvale. „Skinula si odlično sam izgovor, boju glasa, a i koreografija, kada sam ju usporedio sa spotom, do detalja je ispoštovana.“. Sandra je istaknula kompleksnost zadatka. „Christina je ovo snimala vjerojatno u tjedan dana, a ti si u tri minute morala jako puno toga pokazati. Ovo je izrazito zahtjevna pjesma.“ , rekla je Sandra.

Gost žirija ovotjedne emisije, Ivan Zak, za Filipa je imao samo pohvale. „Čovjek zvan multitalent. Ne iznenađuje me ova njegova interpretacija, osim što je skinuo tu duboku rašpu i taj gard i hodanje. Baš fascinantno!“, rekao je Zak. Tomo in der Mühlen podsjetio je kako ova popularna pjesma nije imala bajan početak te je tek s vremenom postigla veliki uspjeh. Za nastup je imao same pohvale. „Skinuo si ono što je gotovo nemoguće skinuti, tu boju njegova glasa koja je vrlo specifična.“, komentirao je Tomo nastup. Sandra Bagarić bila je vrlo kratka. „Ja ću ti samo reći da si mene skinuo. Možeš mi slobodno haljinu skinut nakon ovoga. Kupio si me!“, rekla je impresionirana Sandra. Goran Navojec je također bio bez puno komentara. „Mislim da je ovo fantastično napravljen zadatak. Mogu ti samo reći jedno veliko hvala. Bio si odličan.“, kratko je komentirao Goran.

Damir Kedžo jedva je dočekao svoj nastup u ulozi Doris Dragović koju obožava. U crnom izdanju Kedžo je sjajno izveo pjesmu ''To'' i pritom se odlično zabavio, a odmah nakon nastupa je dobio je Tomove pohvale za kostim. „Definitivno mu paše ovaj heavy metal look.“, rekao je Tomo, a potom otkrio kako Doris, za razliku od mnogih izvođača, ne poznaje. „Ti si se odmetnuo u jednog izvođača koji odlično obavlja ove stvari i tako je bilo i s ovom izvedbom. Čestitam ti.“, pohvalio je Damirov nastup Navojec.

OVDJE pročitajte i kako je Doris Dragović komentirala Kedžin nastup.

Fil Tilen je sa svojim tajanstvenim džokerom, za kojeg smo nakon nastupa otkrili da je Baby Dooks, imao visoka očekivanja. Bio je siguran u pobjedu, radi čega se pojavio u uniformi podsjećajući na velikog europskog osvajača. Njegov džoker imao je zabavnu ulogu Nikole Koje u pjesmi ''Nesanica'' za čije se potrebe na pozornici „i jelo i pilo“. Komentari su kao i u prethodnim sezonama bili na strani Baby Dooksa. „Čim si zapjevao prepoznala sam ti glas.“, rekla je Sandra. „Uvijek si fantastičan bio, zabavan, jedan si od najtalentiraniji ljudi koje poznam. Napravio si ono što smo i očekivali.“ , rekao je potom Tomo. „Razočaran sam malo. Udarila ova recesija nešto jako, muzičari su ostali bez stotke. Malo mi to fali“, našalio se za kraj Ivan Zak.

Nove fenomenalne zabavne transformacije čekaju nas i iduću nedjelju, a saznat ćemo i tko su finalisti ove sezone. Matteo je za sljedeću emisiju dobio zadatak izvesti pjesmu Gorana Bare & Majki, a Damir popularnu Lady Gagu. Bruno Mars zadatak je Žanamari, a Ana Marasbit će Meghan Trainor. Hana je bila oduševljena svojom dodijeljenom grupom WHAM, kao i Fil Tilen koji će zapjevati kao Rick James. Zasigurno će biti zanimljiva i Lanina transformacija u Beyonce, a pobjednika emisije Filipa Dizdara gledat ćemo kao Vinka Cocu.

U pretposljednju emisiju Ana Maras ulazi kao vodeća s 431 bodom, a slijedi ju Kedžo s 409. Odmah iza njega je Lana Jurčević sa 405, a poredak iza nje poprilično je gust. Hana ima 397, Filip 395, Matteo 386, te Žanamari 363 i Fil Tilen 338 bodova.

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite na službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene