Isti tata

Prepoznajete li ovog razvikanog dječaka - Zar nije isti Vlado?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obitelj Kalember-Rucner - Vlado, Ana i Darian, našla se u glavnoj ulozi promocije prve dječje kolekcije modnog dvojca poznatog kao ELFS.

Darian je tako dobio manekenski zadatak pozirati uz svoje slavne roditelje, pri čemu se nije moglo ne primijetiti kako je dječak isti otac. Čak ima i madež na istoj strani kao Vlado.

Pogledaj i ovo Modni dizajeneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vračaju se vesele boje Proljeće nam stiže! Kod tandema ELFS potražili smo savjete oko neiscrpne klasike

Osim obitelji Kalember, modeli za ELFS kampanju bili su i Luna, Danijel, Maja i posebne gošće emisije Cvilidreta Iva i Luna sa Soundset radija.

Vrijedni ELFS

Dok užurbano pripremaju svoju najnoviju proljeće/ljeto kolekciju koju će predstaviti na ovosezonskom Schwarzkopf Cro A Porter-u,  iz radionice modnog dvojca ELFS  stiže radosna vijest za sve mame i tate koje svoju djecu vole odijevati zabavno i veselo.

Da je moda neiscrpno područje istraživanja dvojcu ELFS potvrdili su i ovaj put kada su u dizajnirali svoju prvu dječju kolekciju THE KIDS by ELFS a svoj razigrani dizajn pretvorili u pravu bajku za klince i klinceze.

I ovaj put ELFS su se poigrali logotipom svog branda i u središte stavili vesele printove pastelnih boja koje ovoj odjeći daju pravi kremasti look. Upravo razigran dizajn T-shirt-a u svakom djetetu probudit će veselje, a vas će razoružati neodoljivim  dječjim šarmom.

Kakva bi to bila ELFS kolekcija koju ne prati šarena i vesela kampanja. Upravo stoga snimanje ove kampanje zamišljeno je kao pravi dječji rođendanski tulum gdje su dječja bezbrižnost, njihova igra i zanesenost ispričane kroz različite faze dječje igre gdje obitelj prvotno uživa u toplinu doma i zajedništvu a dolaskom društva stan se pretvara u pravi dječji rođendan pun kolača, igara, balona, prskalica i osmjeha.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene