Privukla pozornost

Kći slavnog glazbenika uspjela je ostati skrivena od javnosti - DO SADA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada ste rođeni u slavnoj obitelji teško je ostati skriven, no njoj je to ipak pošlo za rukom. Ne čudi što mnogi nisu ni znali da Aimee postoji.

Aimée Rachel Osbourne javnosti nepoznata kći slavnog Ozzyja uspjela je ostati skrivena od javnosti čak i kada je ostatak njezine obitelji pokazao baš sve u reality showu koji je svojevremeno privukao veliku pozornost.

Pogledaj i ovo Ozzy Osbourne teško ga je i prepoznati Legendarni roker nije u stanju nastupati, novostima je rastužio obožavatelje: "Nikada ne bih mogao zamisliti da će ovako završiti"

Ima genetske predispozicije: 'Bojim se da ću umrijeti od iste bolesti kao i moj otac'

Povratak u prošlost: Slavni par proslavio 32 godine braka!

Njezina sestra Kelly i brat brat Jack postali su zvijezde upravo zahvaljujući tom showu, ona je pak ostala po strani. Objasnila je to time što joj slava ne odgovara, baš kao ni pozornost medija kao ni to da je paparazzi prate gdje god se pojavi. 'Nisam htjela iskoristiti  činjenicu to što je moj otac slavan. Željela sam raditi svoju glazbu, a to je bilo puno sporije i trebalo je puno više vremena', rekla je Aimme za NY Post.

Iako je pisala pjesme još kao djevojčica, tek se prije sedam godina ozbiljno počela baviti glazbom. Na početku nije bila zadovoljna svojim suradnicima ali nije željela odustati. 'Zbog toga što dolazim iz poznate obitelji mnogi su mislili kako će sve biti lako i slava će doći sama od sebe. Nisu slušali moje želje', rekla je Aimee.

Ipak, nakon dugo vrmena i napornog rada objavila je svoj prvi singl 'Raining Gold' s bendom ARO. Kritičari su je već usporedili s Lanom Del Ray zbog slične energije, ali Aimee je definitivno osoba na koju u budućnosti treba obratiti pozornost.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene