Vodimo vas u garažu Riječanke!

Donosimo priču o zvijezdi Tik Toka: Laura je naša najpopularnija autoinfluencerica!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Pavlović - 5 Laura Pavlović - 4 Laura Pavlović - 3 Laura Pavlović - 2 +0 Laura Pavlović - 1 Galerija

Junakinji ove priče 28 je godina, omiljeno mjesto joj je njezina garaža te s ponosom nosi titulu najpoznatije autoinfluencerice. Što joj to zanimanje nosi te kako se snalazi u svijetu automobila, doznala je naša Dorotea Filipaj za In magazin.

Mnogi misle kako najpopularnija društvena mreža današnjice Tik Tok donosi samo zabavne i šaljive videouradke, no mi smo se uvjerili u suprotno. U garaži 28-godišnje Laure nastaje edukativni sadržaj koji svakodnevno gleda više od 150 tisuća ljudi.

Dekontaminacija, poliranje i keramička zaštita samo su neke od mnogih stvari koje Laura radi. U posljednje je 2 godine postala prava maherica za automobile.

Ova vrijedna djevojka ljubav prema automobilima spojila je sa stvaranjem kreativnog sadražaja.

''Taj video je ono, imao 100 000 pregleda u jednom danu i ja sam se pitala ono, šta, zašto je taj video imao toliko pregleda, zašto je to ljudima zanimljivo'', govori Laura. 

Nastavila je snimati i baviti se održavanjem autobomila, odnosno car detalingom. U pitanju nije obično čišćenje, ali ni mehaničarski posao. To je kozmetičko uređivanje, za koje je potrebno imati oko za detalje, a i veliko poznavanje materije.

''Ja sam vidjela edukaciju, tečaj poliranja u Zagrebu i bez ikakvog razmišljanja, ja sam to uplatila i otišla. Više iz dosade nego iz prave želje. U prinipu sam se vozila i mislila si, e kako bi bilo dobro da cure održavaju i čiste aute'', kaže Laura Pavlović.

I tako je otvorila prvu garažu u Hrvatskoj u kojoj rade isključivo žene.

''Radim ovo otprilike već godinu i pol, volim autobobile i ovdje svakodnevno imam priliku to i raditi'', kaže Laura. 

Za svaki im novi projekt treba između 15 i 20 sati, a na početku su, kaže, pogreške bile česte.

''Ja sam zapravo naučila polirati na pravi način tek kad je bila korona. Uzela sam jednu haubu sa otpada i kako nismo mogli ići nigdje, ja sam doslovno satima danima kod mame u nekoj šupici ispribavala kad ću probiti lak...'', priča. 

Danas je nazivaju autoinfluencericom, a kroz njezine je vrijedne ruke i iskusne oči prošlo više od 600 automobila.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene