nude i opciju cijepljenja

Dobre vijesti iz Srbije: Potvrđeno održavanje jednog od najvećih europskih festivala uz posebne uvjete za posjetitelje

Festival Exit, Novi Sad (Foto: Exit) Festival Exit, Novi Sad (Foto: Exit) Exit 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Festival Exit, Novi Sad (Foto: Exit) Exit festival (FOTO: PR) EXIT festival EXIT festival EXIT festival EXIT festival +0 Festival Exit, Novi Sad (Foto: Exit) Galerija

Gradonačelnik Novog Sada potvrdio da će se ove godine održati festival EXIT.

I dok se diljem svijeta zbog pandemije koronavirusa odgađaju glazbeni festivali, u susjednoj Srbiji dogodila se iznimka.

Pogledaj i ovo showbuzz OD 8. DO 11. SRPNJA Dvadeset novih imena za proslavu 20 godina EXIT festivala

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević potvrdio je kako će se, zahvaljujući velikoj procijepljenosti u Srbiji, ovog ljeta ipak održati jedan od najvećih europskih festivala EXIT. Festival će se, kao i dosad, održati na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i trajat će od 8. do 11. srpnja, a ove godine bilježi se i njegova 20. godišnjica.

Vijest je potvrđena i na službenoj Facebook stranici EXIT Festivala.

"Nakon svega, ovo će biti najemotivniji i najjači EXIT dosad jer ponovo zajedno slavimo život na Tvrđavi!" piše, među ostalim, u objavi na Facebooku.

Među potvrđenim izvođačima su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Honey Dijon i mnogi drugi.

Ulaz na festival bit će dopušten svima koji su cijepljeni ili koji su preboljeli koronavirus. Ostalim posjetiteljima iz Srbije i svijeta bit će omogućen i brzi antigenski test po povoljnim cijenama u posebno organiziranoj zoni u blizini ulaza na festival.

"Izuzetno smo uzbuđeni zbog ove vijesti i mogućnosti da s publikom iz cijelog svijeta na našoj omiljenoj tvrđavi slavimo dva desetljeća festivala, da slavimo život! Uzevši u obzir sve teškoće kojima smo bili izloženi prethodnih godinu dana, već sada osjećamo kako će veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obilježiti ovogodišnji EXIT kao jedan od najposebnijih. Ipak, moramo ostati odgovorni u sljedećim mjesecima i pozivamo sve koji su u prilici da se što prije cijepe jer su zdravlje i sigurnost svih posjetitelja, izvođača i članova tima naš prioritet", izjavio je Dušan Kovačević, osnivač i direktor EXIT festivala, a na službenoj internetskoj stranici festivala piše i da će se svi posjetitelji koji to žele moći i prijaviti za cijepljenje u Srbiji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +0 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +4 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene