Purina donosi

Želite na koncert? Dijelimo dvije karte za glazbeni spektakl Robbieja Williamsa u pulskoj Areni

Robbie Williams vraća se u Hrvatsku nakon 10 godina Robbie Williams vraća se u Hrvatsku nakon 10 godina Purina 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams vraća se u Hrvatsku nakon 10 godina Robbie Williams je dugogodišnji ljubitelj mačaka Legendarni britanski glazbenik i nestašni mačak udružili su snage pred mikrofonom Robbie Williams +0 Super je biti maca Galerija

Robbie Williams, osim što je jedan od najuspješnijih pop-izvođača svih vremena, veliki je ljubitelj mačaka. Zato jednog mačkoljupca među vama darujemo dvjema kartama za glazbeni spektakl koji se 27. lipnja održava u Puli.

Jedan od najuspješnijih britanskih pop-pjevača Robbie Williams vraća se u Hrvatsku nakon deset godina, i to u prekrasnu pulsku Arenu, u kojoj će nas zabavljati svojim najvećim hitovima.

Turneja “XXV” predstavlja nevjerojatnih 25 godina solokarijere Robbieja Williamsa, koji je pokazao da je jedan od najvećih zabavljača našeg vremena. Dokazao je to kada je osvojio Guinessov svjetski rekord za najveći broj prodanih ulaznica u jednom danu za koncerte - čak 1,6 milijuna, te najveći nastup u Ujedinjenom Kraljevstvu - 375.000 posjetitelja u tri dana nastupa.

Njegova glazbena postignuća nadaleko su poznata, ali za Robbiejevu ljubav prema mačkama znaju samo zagriženi fanovi koji tu britansku legendu prate u stopu. Nedavno je globalna superzvijezda, inspirirana vlastitim mačkama, sudjelovala u kampanji koja slavi život tih slatkih čupavaca.

Legendarni britanski glazbenik i nestašni mačak udružili su snage pred mikrofonom u novoj kampanji i poručuju: Super je biti maca!

Neobična suradnja koja povezuje Robbieja Williamsa i mačka Felixa, zaštitno lice Purinina vodećeg brenda hrane za mačke, premijerno donosi novi glazbeni hit legendarnog britanskog glazbenika. U pjesmi Super je biti maca, koja je ujedno i naziv nove reklamne kampanje, poznati dvojac slavi život mačaka i ukusnu hranu. Pjesma će biti dostupna na službenoj Purina stranici i njihovim društvenim mrežama.

U kratkom videu smioni dvojac upada u nevolje dok Robbie pokušava pomoći Felixu snimiti dopadljivu melodiju u pratnji orkestra.

''Mačak je pušten iz vreće, ja sam novi glas Felixa. Dugogodišnji sam obožavatelj mačaka, imao sam mnogo mačjih prijatelja tijekom godina i nakon proučavanja njihova fascinantnog ponašanja mogu pouzdano reći: Super je biti maca!'' izjavio je međunarodno priznati glazbenik.

Osvojite ulaznice za glazbeni spektakl Robbieja Williamsa u pulskoj Areni

Ako želite osvojiti dvije ulaznice za koncert Robbieja Williamsa u pulskoj Areni, sve što trebate napraviti jest uzeti mobitel u ruke i pronaći fotografiju svoje nestašne mačke. Odabranu fotografiju objavite na našem Facebook postu uz opis zašto je super biti maca i heštegove #SuperJeBitiMaca, #ItsGreatToBeACat.

Najkreativniji komentar u suradnji s Purinom nagrađujemo dvjema ulaznicama za glazbeni spektakl Robbieja Williamsa koji se 27. lipnja održava u Puli. Kreativni natječaj traje od 6. do 10. veljače 2023. godine, a više o pravilima kreativnog natječaja pročitajte ovdje.

Dobitnica nagradnog natječaja je Martina Ruba. Čestitamo!

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Purina po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene