Morate doći

Završni party primoštenske Aurore uz Marka Nastića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Primoštenski klub Aurora, u subotu, 14. rujna zatvara ljetnu sezonu uz gostovanje najpoznatijeg srpskog DJ-a, Marka Nastića koji je zaslužan za podizanje techno scene u svojoj zemlji još za vrijeme raspada bivše Jugoslavije

Aurora je ovoga ljeta ugostila imena komercijalne dance, kao i underground scene. Gostovali su Niki Belucci, Viktoria Metzker, Brass Knuckles, Dejan Miličević, a vrhunac sezone definitivno je gostovanje Fedde Le Granda sredinom kolovoza kada se tražila karta više.

Pogledaj i ovo showbuzz DJ Quentin Moismann U Papayi se plesalo do ranih jutarnjih sati

>> Noćni život u Zagrebu - ljubitelji urbane glazbe ponovno dolaze na svoje

Na završnom partiju sviraju i miljenici dalmatinske publike, Edy C., Pero-Fullhouse i Juri Paik. Ulaznice su 50 kn u pretprodaji, a gdje ih možete kupiti doznajte na www.auroraclub.hr.

Na završnom partiju svira Marko Nastić, prepoznat od strane publike i menadžera klubova sa izvanrednim DJ vještinama i sebi svojstvenim stilom sviranja na tri gramofona. U narednom razdoblju shvaća da se ne može razvijati ako pušta samo čisti techno, house ili minimal pa je počeo vrtiti sve, a možda i više od toga.

Bio je član slavne Recycled Loops etikete od Umeka i Kanzyania, te osnovao i vlastite izdavačke kuće od kojih se ističe Recon Warriors koja mu je bila odskočna daska na europskoj sceni. Marko je poslije radio na još mnogo etiketa i projekata. U pripremi je njegov prvi studijski album.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene