Omnibus

'Privedena' Bojana Gregorić i ostali osumljičenici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Udruga Omnibus otvorila je vrata svog novouređenog studija u Brozovoj ulici brojnim poklonicima fotografske i video umjetnosti. N

Na zanimljivom druženju okupilo se mnogo glasovitih fotografa, producenata, ali i osoba iz javnog života s kojima osnivači Omnibusa Hrvoje Serdar, Igor Šeler i Siniša Uštulica već godinama uspješno surađuju.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović već gradi i karijeru! Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

Omnibusovci su gostima priredili originalan doček fotografirajući ih kao što se to radi u policijskim postajama pa su tako „priveli“ Bojanu Gregorić, Sandija Cenova,Suzi Josipović Redžepagić, ... i mnoge druge.

Zvijezde pod pritiskom – plastični kirurzi na brzom biranju

'Konačno i mene netko sumnjiči za nešto! Već sam pomislila da nisam u trendu', veselo je izjavila Bojana Gregorić koja već godinama surađuje s Hrvojem Serdarom. 'Poziranje fotografima nezaobilazan je dio moje profesije, no kada Hrvoje stane iza objektiva osjećam potpuno povjerenje i opuštenost pa te fotorgrafije redovito budu fenomenalne', naglašava Bojana.

Za dobru atmosferu na druženju pobrinuli su se sjajni glazbenici Second Hand Banda. Udruga Omnibus osnovana je s ciljem promicanja i unapređenja fotografije kao umjetnosti. Druženje su iskoristili i kao najavu svoju izložbu „Omnibus Asiatique“. Naime, u utorak, 17. veljače u 19,00 sati u Galeriji Karas u Zagrebu, otvara se izložba fotografija četvorice vrsnih fotografa - Hrvoja Serdara, Igora Šelera, Saše Pjanića i Siniše Uštulice.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene