Upornost se isplati

Pjesma koja mu je skoro izmaknula: "Ljubav" Petra Dragojevića osvojit će vas na prvo slušanje

Petar Dragojević - 5 Petar Dragojević - 5 Slaven Jurić 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Dragojević - 1 Petar Dragojević - 5 Petar Dragojević - 3 Petar Dragojević - 4 Petar Dragojević - 2 Petar Dragojević - 6 Petar Dragojević - 7 +0 Petar Dragojević - 8 Galerija

Petar je ponovo udružio snage s Alenom Nižetićem i Hrvojem Domazetom, autorskim dvojcem koji potpisuju i zadnji singl "Vatra i voda", a rezultat je pjesma "Ljubav" koja će vas osvojiti na prvo slušanje.

"Ljubav" je novi singl Petra Dragojevića. To je pjesma koja ga je osvojila na prvu, ali je malo nedostajalo da publika ne čuje njegovu izvedbu. Nakon što je prošlu godinu zaključio objavom albuma "Za tebe, za mene" Petar pod okriljem diskografske kuće Scardona nastavlja svoju glazbenu priču.

Pogledaj i ovo Novi spot Petra Dragojevića kao sjećanje na davnu prošlost Glazbena obitelj udružila snage: Sin Petra Dragojevića pojavljuje se u njegovu novom spotu!

"Ova pisma bila je namijenjena za drugog izvođača, ali na svu sreću, ja sam bio uporniji", poručio je kroz šalu Petar i dodao: "Pisma mi je legla na prvu i znao sam da je za mene!" Krajnji rezultat to je i dokazao. No, ništa se manje ne može ni očekivati od njegove suradnje s Alenom Nižetićem i Hrvojem Domazetom.

Upravo oni potpisuju i Petrovu prošlogodišnju pjesmu "Vatra i voda" koju je publika odlično prihvatila, a provela je i više tjedana na radijskim top ljestvicama. "I ova nova pjesma je ljubavnog karaktera, a govori o ljubavi koja gubi sjaj, onda kad zajednički raj postane nekome kraj ", pojasnio je Petar glavni motiv pjesme savršeno prožet kadrovima Slavena Jurića.

"Kod nekih pjesama treba dosta vremena da uspiješ vizualizirati i zamisliti kako bi trebao izgledati spot. No, kada mi je Petar poslao pjesmu još krajem prošle godine, odmah sam ga vidio u dugom crnom kaputu zamišljenog i sjetnog", rekao je Slaven, redatelj spota koji je uspio zaokružiti tu, kako on kaže, "vizuru tuge i sjete". Slaven je siguran kako će pjesma dostići Petrove uspješnice s prvog albuma iz sada već davne 2003. godine.

Nove stranice u glazbenoj priči Petra Dragojevića publici su otkrile odlične pjesme, a na tom će se popisu bez sumnje istaknuti i "Ljubav". Uz Scardonu, diskografsku kuću s kojom započinje suradnju, Petra očekuje uzbudljiva budućnost. Do nekih novih lijepih vijesti, vi uživajte u "Ljubavi".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene