uz prigodni novi singl

Osjetite duh Božića na Nelinom koncertu 25.12. u klubu Johann Franck!

Nela Đinđić - 1 Nela Đinđić - 1 Lucija Očko 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Đinđić - 15 Nela Đinđić - 2 Nela Đinđić - 3 Nela Đinđić - 4 Nela Đinđić - 5 Nela Đinđić - 6 Nela Đinđić - 7 Nela Đinđić - 8 Nela Đinđić - 9 Nela Đinđić - 10 +15 Nela Đinđić - 11 Galerija

Ovih blagdana imat ćete priliku uživo poslušati talentiranu glazbenicu na ovogodišnjem Zagrebačkom Adventu gdje nastupa na više lokacija,

Božićni duh, blagdanska atmosfera, vrijeme uživanja u raznim poslasticama savršen je opis mjeseca prosinca, a ove godine pravu glazbenu poslasticu nam donosi Nela i predstavlja svoj novi singl "Dobro jutro, Božić je".

Pogledaj i ovo Nela Srcu draga Poslušajte Nelin hit koji nas uvodi u blagdansku idilu: "Emocije koje nosi ova pjesma vraćaju me u djetinjstvo i prve Božiće"

Ovo je Nelin treći singl ove godine nakon uspješne godine u kojoj je izdala album Melodrama, nastupala na 69. Zagrebačkom festivalu te osvojila nominaciju za Porin u kategoriji Novi izvođač.

Glazbu za "Dobro jutro, Božić" je napisale su Antonela Đinđić i Ivana Belošević, na tekstu su zajednički radile Nela, Ivana i Marsela Mrnjavac, a aranžman je djelo Ivana Pešuta. Kao prateći vokali u pjesmi, Neli su se pridružili Ana Jakšić, Katarina Jurić i Ivan Pešut.

Nelin singl će vas vratiti u najdraže i najbezbrižnije razdoblje života – djetinjstvo. Riječ je o božićnoj pjesmi koja opisuje sve naše najdraže uspomene: "Emocije koje nosi ova pjesma vraćaju me u djetinjstvo i prve Božiće kojih se sjećam. Taj osjećaj dječjeg uzbuđenja na božićno jutro želim prenijeti i na slušatelje koji će prepoznati sve blagdanske motive bliske im srcu poput Kevina koji je ostao sam u kući, zapetljanih lampica i pahulja u kosi" rekla je Nela.

Ovih blagdana imat ćete priliku uživo poslušati talentiranu glazbenicu na ovogodišnjem Zagrebačkom Adventu gdje nastupa na više lokacija, ali duh Božića i blagdana ćemo sigurno svi najviše osjetiti na Božić, a dan možete završiti na najbolji mogući način – božićnim koncertom koji će Nela održati u klubu Johann Franck u Zagrebu 25.12. s početkom u 21:00h.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene