Kupila ju je

Pjesme se ne događaju slučajno, a upravo je novi singl Ivane Marić dokaz tome!

Ivana Marić - 2 Ivana Marić - 2 Vjekoslav Šunjić/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Marić - 1 +0 Ivana Marić - 2 Galerija

Ivana Marić predstavlja svoj singl "Plovi" nadahnutu istinitom pričom.

Novu glazbenu priču nadahnutu istinitim događajem autorski je, glazbom i tekstom oplemenila Maja Vasilj, koja za Ivanu Marić ima samo riječi hvale.

Pogledaj i ovo Ivana Marić - 5 Nije uvijek lako Naša pjevačica s jednim problemom živi od rođenja, ali ne odustaje od borbe: "Želim ga se riješiti, ali..."

''Ivana Marić bira pjesme najboljih autora regije, tako da se osjećam počašćeno biti u takvom društvu. Na početku suradnje Ivana i ja smo razgovarale satima o njenom glazbenom senzibilitetu i željama. To sam unijela u proces stvaranja pjesme, imajući na umu njezin divan vokal i posebnost u prenošenju emocija. Pjesma “Plovi” nadahnuta je istinitom pričom iz mog života. Slika tog događaja lebdjela mi je pred očima tijekom skladanja, a Ivana je kroz interpretaciju obojala pjesmu svojim slikama. Tako će, vjerujem, i kod slušanja svatko čuti nešto drugo, nešto svoje, zbog toga što smo zajedno povezani u iskustvu ranjive čovječnosti'', ispričala je Maja Vasilj koja je prije dvije godine sudjelovala po prvi puta i u Grammy kampanji.

Za aranžman i produkciju novog glazbenog uratka ''Plovi'' pobrinuo se poznati gitarista i aranžer Zvonimir Domazet, a da ovo sve nije slučajno, te da je novonastala autorsko izvođačka suradnja pun pogodak, potvrdila je i sama Ivana.

''Ova pjesma se nije dogodila slučajno. Nastala je nakon višesatnih online video razgovora sa predivnom Majom Vasilj, zagrepčankom koja živi u Nashvilleu nekoliko zadnjih godina. Kad mi se Maja javila da ima nešto za mene, nakon samo nekoliko dana, sa prvih par stihova: "odlaziš, odnosiš moj mir kao suvenir" bila sam " kupljena" njezinim uratkom. Količina emocija koje su stale u ovu melodiju i stihove bila je pravi izazov i nije mi bilo nimalo lako to odraditi. Sad kada je čujem, osjećam mir i znam da smo napravili nešto jako dobro. Sudjelovala sam u svakom milimetru stvaranja i snimanja, dušom i tijelom, a sve je na kraju na svom mjestu zahvaljujući izvrsnom Zvoni Domazetu koji je aranžerski podigao cijelu priču na još jedan viši nivo. Zbog svega ovoga, toplo se nadam i vjerujem da će moja nova pjesma ''Plovi'' pronaći svoje slušatelje kao što je pronašla mene.'', zaključila je Ivana Marić.

Novi glazbeni uradak ''Plovi'' ima i svoj video spot, za koji je Ivana odmah imala viziju, kako bi trebao izgledati. Ideja je bila da sve izgleda kao live session izvedba sa bendom, po uzoru na spotove svjetski poznatih glazbenika.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 1 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 2 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić, Mia Kovačić i Frano Ridjan - 4 +24 Frano Ridjan, Mia Kovačić Celebrity Mia Kovačić progovorila o svojem privatnom životu, koji vješto skriva, a razotkrila je i Franu Ridjana: "Možda će me ubiti što ovo kažem"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čagalj Ana Čagalj Ana Čagalj Joško Čagalj i supruga Ana - 3 +16 Joško Čagalj i supruga Ana - 2 Celebrity Jolina zgodna supruga sakrila je svoj najjači adut, ali zato je servirala dekolte s kojeg je teško skrenuti pogled!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene