Zvuci gospela

Svjetska gospel atrakcija oduševila varaždinski HNK

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rijetka je prilika da se gospel čuje u Hrvatskoj. No jedan od najstarijih studentskih gospel zborova – Howard Universitiy gospel choir nastupio je u Varaždinu i oduševio.

HNK Varaždin bio je ispunjen do posljednjeg mjesta. Publika je uživala u njihovim izvanrednim interpretacijama , a članovi zbora bili su oduševljeni Lijepom našom.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Glazbeni spektakl Karte su planule: Zdravko Čolić rasprodao koncert u varaždinskoj Areni!

Drago nam je što možemo nastupati u Hrvatskoj. Svi su prema nama tako velikodušni i uzbuđeni smo što možemo podijeliti svoj dar, rekao je voditelj zbora Reginald Golden.

U više od četiri desetljća postojanja Howard gospel zbor postao je prava senzacija. A koliko su dobri svjedoči i to što su nastupali i u Bijeloj kući, Kongresu SAD-a ali i nacionalnoj katedrali u Washingtonu.

Izvodimo kombinaciju tradicionalne gospel glazbe ali i originalne pjesme koji su napisali neki naši članovi. A večeras ćemo izvoditi i neke akapela pjesme, ispričao je jedan od članova zbora Stephen Moore.

Howard Gospel zbor u Hrvatsku je došao na poziv američka ambasade koja obilježava mjesec afro-američke povijesti. U Lijepoj našoj će održati malu turneju. Tako će nakon Varaždina, nastupiti još u Osijeku i Zagrebu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene