Ugodno s korisnim

Gastro event u restoranu Baltazar okupio poznate goste

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predstavljanjem istarske kuhinje kroz jela najmaštovitijeg hrvatskog kuhara Deniza Zemba, restoran Baltazar ove je subote ugostio mnoga poznata imena s hrvatske društvene scene.

U jednom od najpopularnijih zagrebačkih restorana Baltazaru, smještenom u staroj kaptolskoj kuriji nedaleko od Katedrale, koji zbog zavidne 30–godišnje tradicije uživa titulu vodećeg restorana u Zagrebu, ali i u Hrvatskoj, od prošle subote održavaju se gastronomski partyji pod dirigentskom palicom najboljih hrvatskih kuhara i vinara.

Napokon snimljena - Ovo je supruga Nike Kovača!

Prvi kuhar Deniz Zembo, vlasnik i chef restorana Le Mandrać u Voloskom, predstavio se u pratnji Roberta Terzola, vlasnika vinarije Terzolo iz Nove Vasi kraj Poreča. Brojnim okupljenim gurmanima Zemba je dokazao zašto ga krasi titula kulinarskog virtuoza gastronomske scene.

U njegovoj kreativnosti u osmišljavanju i prezentaciji jela, koju su mnogi prepoznali a zbog čega ga obožavaju i gastronomski kritičari, uživala su neka poznata imena hrvatske društvene scene.

U delicijama koje je za ručak pripremio Deniz Zemba uživali su glumac Goran Bogdan, zvijezda komedije 'Majstori' te mladi zagrebački biznismeni Jan Jerić i Mate Čuljak. Uz hobotnicu na žaru s mladim krumpirom, divljim šparogama, pestom i limun emulzijom služila se Malvazija Terzzolo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene