pogledajte što vas čeka

Fresh Island Festival: Deset tisuća hip-hopera okupirat će Zrće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najznačajnijih europskih Hip-Hop i Urban festivala, Fresh Island, stavio je u prodaju i posljednji kontigent karata, čime podsjećamo fanove da svoju kartu nabave čim prije jer će iste uskoro biti rasprodane.

Fresh Island postao je glazbeno ljetno događanje koje nijedan ljubitelj Hip-Hopa ne smije propustiti, a ove će ga godine posjetiti fanovi iz cijelog svijeta, kako bi uživali u nastupima Actiona Bronsona, Pushe T, Skepte, Joeya Bada$$a, Dannyja Browna, Migosa, Just Blazea, Evidencea Tropkillaza i brojnih drugih izvođača koji će preplaviti pozornice plaže Zrće.

Pogledaj i ovo Fresh Island Festival 2018. (FOTO: PR) Zanimljivi detalji Gotovo rasprodan: Evo zašto ne smijete propustiti ovogodišnji Fresh Island Festival

Party sezona je počela: Pogledajte kako je bilo na Papaya Spring break 1 festivalu

Uz koncerte headlinera donosimo vam i program čuvenih festivalskih boat i pool partyja na kojima će nastupiti neki od najboljih europskih DJ-eva i kolektiva, uključujući Shorebitch, Supa Dupa Fly i Faded, kao i specijalne nastupe britanske dj legend Tima Westwooda te francuske zvijezde DJ-a Cuta Killera. Istinski raj i za ljubitelje Hip-Hopa i R’n’B-ja, i za njihove izvođače, Fresh Island će ove godine održati Grime Karaoke po prvi put u regiji, događanju će se pridružiti jaka Grime imena kao što su Big Narstie, Sian Anderson i brojni drugi. Cijelo događanje pokrivat će poznati glazbeni kanal Noisey sestrinske kompanije VICE.

Posjetitelji koji posjećuju Festival dolaze iz preko 30 zemalja pa čak i iz najudaljenijih zemalja svijeta i to iz Japana, Kanade, Australije i USA kako bi uživali na jedinom europskom hip hop festivalu na plaži. Festivalske karte se još uvijek mogu nabaviti po cijeni od 65 eura putem službene web stranice. VIP karte po posebnoj cijeni su rasprodane, ali određeni broj VIP karata se još može kupiti po cijeni od 210 eura.

I ove godine Fresh Island festival svoj će program obogatiti boat partyjima koji će se svakodnevno održavati tijekom festivala i uz koje će posjetitelji moći otkriti čari jadranske obale i prirode, uz glazbenu kulisu nekih od najboljih Hip-Hop Dj-eva i kolektiva. Kao izvođači boat partyja ove će se godine na popisu naći Melody Kane, Faded I DJ Cut Killer, dok će publiku na dnevnim pool partiejima uveseljavati britanski Hip-Hop šampion Tim Westwood koji će uživo emitirati nastup na poznatoj londonskoj radio stanici Capital Xtra. Njemu će se pridružiti i Melody Kane te Miss DJ Candy, dok je Statik Selektah najavio snimanje spota za svoj novi album “Lucky 7” upravo na festivalskom pool partyju.

Karte za boat partyje krenut će sutra u prodaju putem web stranice Fresh Islanda i koštat će 28 eura po partyju. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene