Ulaz besplatan

Elemental predstavlja novi album tulumom u Rijeci!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tulum u Rijeci uvod je u njihov novi, šesti album 'U redu je' koji će se naći na policama u ponedjeljak, 13. svibnja 2013. godine!

U petak, 10. svibnja u riječkom klubu Tunel, s početkom u 21 sat, kratki će nastup održati jedan od najpopularnijih bendova u Hrvatskoj i regiji – Elemental. U sklopu Net.hr-ovog velikog tuluma i kao popratni događaj jubilarne, 20. dodjele Porina Elemental poziva novinare, glazbene kritičare, Porinovce i publiku na premijerno predstavljanje pjesama s novog albuma. Također, prve primjerke novog albuma 'U redu je' bit će moguće 'ugrabiti' upravo u Tunelu!

>> 'Po mojoj mjeri': Elemental žestoko predstavlja novi album!

Pogledaj i ovo showbuzz Samo lijepe riječi 'Rozga je super komad, a Severina...'

Osim novih pjesama s novog albuma, publika će imati priliku čuti i neke od najpoznatijih pjesama Elementala koje su obilježile 15 godina njihove karijere, a kroz ostatak večeri, atmosferu će 'zakuhati' Remi i Shot, koji će preuzeti uloge DJ-a s glavnim ciljem: rasplesati i one najtvrdokornije.

Tulum u Rijeci uvod je u njihov novi, šesti album 'U redu je' koji će se naći na policama u ponedjeljak, 13. svibnja 2013. godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene