Pogledajte kako je bilo

Druga večer RockOff festivala: Nosači zvuka, M.O.R.T. i KinoKlub razvalili Tvornicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Druga večer RockOff festivala iskakala je, oznojila i rasplesala publiku u Malom pogonu zagrebačke Tvornice kulture.

Nakon prošlotjednog otvaranja festivala s Mjuziklom, Radio Luksemburgom i Silenteom, ovog su puta na red došli sinjski Nosači zvuka i M.O.R.T. te zagrebački KinoKlub.

Pogledaj i ovo showbuzz Prvo izdanje M.O.R.T. pobjednici prvog RockOff festivala!

Večer su otvorili Nosači zvuka koji su već s prvim taktovima pjesme „Funky ljubavna“ rasplesali okupljene ponudivši im zanimljiv spoj funk, rock i disco zvuka.

And The Kid: 'Najbolje stvari u hrvatskoj glazbi događaju se dalje od očiju medija'

Za svoje predstavljanje na RockOff-u odabrali su „Ti imaš sve“ nastalu u suradnji s producentom Igorom Ivanovićem, a reakcije glazbenih urednika radijskih postaja znače samo jedno: Nosači imaju hit! S tim se složila i zagrebačka publika koja je uživala i u ostatku pjesama koje bi se uskoro trebale naći na albumu prvijencu ovih talentiranih glazbenika iz Sinja.

Pravu pomutnju izazvao je izlazak grupe M.O.R.T. čiji je aktualni album „Odjel za žešće“ oduševio glazbene kritičare koji su ga proglasili jednim od najboljih debija hrvatskog rocka! Bend je odmah krenuo energično i beskompromisno uz duhovite najave i karizmatični nastup frontmana Johna. Nove pjesme izmjenjivale su se s onima iz njihove demo faze, a „Ninu“, singl s RockOffa, publika je otpjevala od riječi do riječi. Ovi sinjski teškaši svojim su polusatnim nastupom u potpunosti opravdali epitet „spasitelja domaćeg rocka“ i nema sumnje da ćemo ih ubrzo ponovno gledati u Zagrebu.

Posljednji u nizu nastupili su ljubimci domaće publike, pop-punk sastav KinoKlub. Nakon nedavne uspješne promocije novog EP-ja „Henganje“ i dolaska novih članova, bend je dobio na žestini i uigranosti što su i pokazali s pjesmom „Vrati se u Zagreb“ odmah na otvaranju. Da Hrvatskoj ne manjka zanimljivih frontmana dokazao je Luka Tomaš samouvjereno vladajući pozornicom i sjajno komunicirajući s publikom. „Slatka tajna, a nije slatkiš“ nova je pjesma KinoKluba koja se već udomaćila u njihov repertoar i ove simpatične dečke stavlja u prvi plan nove glazbene scene.

Već sljedećeg četvrtka čeka nas nova večer RockOff festivala kada će nastupiti bendovi Orange Strips, And The Kid i Sane, a ulaznice po cijeni od 30 kuna dostupne su na svim prodajnim mjestima Tvornice i putem sustava Entrio. Sve aktualnosti RockOff-a možete pratiti na službenim Facebook i Twitter stranicama festivala.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene