dolazi i u hrvatsku

Glazbena diva odgodila jedan dio turneje zbog zdravstvenih problema: "Nadala sam se da sam spremna..."

Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Instagram) Celine Dion (Foto: AFP) Celine Dion (Foto: Instagram) Celine Dion (Foto: Instagram) +10 Celine Dion (Foto: Getty Images) Galerija

Celine Dion je prvo turneju morala odgoditi zbog pandemije, a potom je odgodila i nastupe u Las Vegasu između studenoga 2021. i veljače 2022.

Glazbena zvijezda Celine Dion u subotu je objavila da odgađa sjevernoamerički dio svoje turneje "Courage" zbog ustrajnih zdravstvenih problema.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Za pamćenje! Dragana Mirković u izdanju od lateksa priredila neviđen spektakl u Beogradu, a koncert je završila u suzama

"Uistinu sam se nadala da sam spremna za scenu, ali sam shvatila da moram biti strpljivija", kazala je pjevačica koja pati od "ustrajnih i bolnih grčeva mišića".

Zvijezda iz kandskog Quebeca je prvo turneju morala odgoditi zbog pandemije, a potom je odgodila i nastupe u Las Vegasu između studenoga 2021. i veljače 2022.

Bilo je predviđeno da se turneja nastavi 9. ožujka nastupom u Denveru te u ostalih 15-ak američkih i kanadskih gradova sve do 22. travnja.

Zbog navedenih problema sa zdravljem koji ne jenjavaju pjevačica je na Twitteru objavila da joj treba puno više vremena za oporavak nego što je mislila. Prije izbijanja pandemije u ožujku 2020., Celine Dion je održala 52 nastupa.

Europski dio turneje trebao bi početi 25. svibnja u Birminghamu, a stići će i pred hrvatsku publiku nešto kasnije.

"Biti ću vrlo sretna kada ozdravim, kada pandemija bude iza nas i kada se ponovo popnem na pozornicu", rekla je glazbena diva.

(Hina)

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Amela Dervišhalidović Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +13 Dino Merlin (Foto: PR) - 2 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda supruga Dine Merlina, ne pokazuje ju često u javnosti, a na vjenčanje ju je gotovo morao oteti!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) +0 Larsa Pippen (Foto: Instagram) Celebrity Kraljica skandala obožava pokazivati bujne obline u zanimljivim badićima, nije ju mučilo što je bila glavna meta paparazza

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene