sviraj kraj!

2Cellos u Zagrebu održali oproštajni koncert, došla ih je gledati i njihova vjerna obožavateljica iz Engleske

Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 11 Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 11 Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 1 Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 2 Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 9 Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 14 Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 16 Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 5 Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 8 Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 15 Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 3 Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 4 +5 Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 6 Galerija

2Cellos održali su koncert u Areni Zagreb u sklopu svoje oproštajne turneje nakon 10 zajedničkih godina.

Nakon provedenih 10 godina kao 2Cellos, izdanih 6 studijskih albuma, nastupa na kultnim svjetskim mjestima, poznati violončelistički dvojac Stjepan Hauser i Luka Šulić kreću svatko svojim putem.

Pogledaj i ovo showbuzz obradili poznatog pjevača 2CELLOS u novom spotu prošetali kroz 10 godina karijere i novostima oduševili svoje vjerne obožavatelje

U sklopu svjetske oproštajne turneje, u ponedjeljak su održali koncert u prepunoj Areni Zagreb.

Došla ih je gledati i vjerna obožavateljica Anne iz Engleske koja se isticala u publici jer je nosila majicu s Hauserovom slikom, a pohvalila se i zajedničkim fotografijama s glazbenim dvojcem.

Luka i Stjepan ranije su za In Magazin najavili spektakl u zagrebačkoj Areni, a obećanje su u ispunili.

"Naš prvi koncert, solo koncert 2cellos u Areni je bio u Zagrebu, tako da je to jedna lijepa i zaokružena priča. I sad smo zapravo u top formi, ovo je vrhunac 2cellos što se tiče i forme i showa. Produkcija i set lista nam je ultimativna. I lijepo je to pokazati doma", veselio se Stjepan uoči koncerta.

Tada su pojasnili i razloge njihova razilaženja te su otkrili i svoje planove za dalje.

"U međuvremenu se mnogo toga izdešavalo, on ima troje djece, ženu, psa, mačku. Ja nemam ni psa, ni mačku i afiniteti su drugačiji. Ja ću se solo baviti nekim stvarima koje mi nismo pokrili. Na primjer, ja sam više taj neki romantičan lik, latino, u tom nekom smjeru senzualnom, a Luka će ići više u nekom drugom smjeru. Antisenzualnom", našalio se Stjepan.

"Kao 2Cellos nikad nismo imali prilike komponirati svoju glazbu, tako da ću ja krenuti s time i vidjeti gdje će me taj put odvesti", najavio je Luka.

A iako savršeno glazbeno usklađeni, istaknuli su i da su karakterno polarne suprotnosti.

"Ja sam uvijek bio nabrijan, pun drivea, ambicije, htio da idemo dalje, da idemo na veće stadione. A on je ipak obiteljski čovjek, normalniji. To je isto jedan od razloga zbog čega je došlo do ovog, ali mi sada razumijemo jedan drugoga i prihvatili smo prirodu jedno drugog i uopće nemamo problem", zaključio je Stjepan.

"Zapravo nikad se nismo bolje slagali, tek sad smo prijatelji na kraju", dodao je tada Luka.

Fotografije s njihova oproštajnog koncerta u Zagrebu pogledajte u galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 2 Nives Celzijus i Ivana Mišerić - 3 Nives Celzijus +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus u bijeloj pripijenoj haljini pokazala i više nego što je trebala, jedan detalj posebno se isticao

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George Princeza Charlotte, princ George Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William +21 Kate Middleton, princeza Charlotte, princ George, princ William Celebrity Kamere zabilježile zanimljiv trenutak između princeze Charlotte i princa Georgea, pogledajte snimku koja je postala hit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene