prepolovio se!

Legendarnog Zuhru nije lako prepoznati nakon velike transformacije, a u izlasku mu se pridružila i partnerica kojoj se vratio nakon 25 godina!

Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra Igor Soban/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Rogić, Zlatan Zuhrić Zuhra Monika Rogić, Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra i Monika Rogić Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra +8 Zlatan Zuhrić Zuhra Galerija

Zlatan Zuhrić Zuhra i njegova partnerica Monika Rogić privukli su pažnju na jednom svečanom događaju u Zagrebu.

Hrvatski glumac, komičar i televizijski voditelj Zlatan Zuhrić Zuhra (61) na sceni je prisutan više od tri desetljeća, no u zadnje ga vrijeme nije baš lako prepoznati.

Zuhra se u nešto više od godinu dana potpuno transformirao i ne prestaje šokirati svojom vidno mršavijom pojavom, a sada je snimljen i u rijetkom izlasku sa svojom partnericom Monikom Rogić.

Par je prisustvovao proslavi rođendana jedne zagrebačke poliklinike, a za ovu su se prigodu i modno uskladili u crnim izdanjima s kožnim jaknama.

Zuhra i Monika u vezi su od 2020. godine, a bili su par i 25 godina prije toga. On je u međuvremenu bio u braku, a s bivšom suprugom dobio je sina Vjeku.

Glumac se ranije ove godine pohvalio da je izgubio gotovo 30 kilograma.

"Bio sam u najgoroj i najdebljoj fazi, ja to zovem tuljan-faza, i onda sam odlučio tome stati na kraj. Kada su mi kile počele ugrožavati zdravlje i način života, odlučio sam podvući crtu. Nije baš bilo preko noći, ali u godinu dana uspio sam skinuti toliki broj kilograma", otkrio je Zuhra za Story.

Inače, Zuhra je najpoznatiji po ulozi Aljoše u Večernjoj školi, a još neke od serija iz kojih ga pamtimo su "Na granici", "Bumerang TV", "Cimmer fraj" i druge.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Dina Hadžiselimović i Vladimir Kočiš Zec Dina Hadžiselimović i Vladimir Kočiš Zec Dina Hadžiselimović, Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal Vladimir Kočiš Zec - 3 +15 Vladimir Kočiš Zec - 2 Celebrity Vladimir Kočiš Zec nije skidao osmijeh s lica u izlasku sa suprugom u kojoj je pronašao utjehu nakon tragičnog gubitka

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Clarkson Kelly Clarkson Kelly Clarkson Kelly Clarkson - 1 +6 Kelly Clarkson - 2 Nekad i sad Nikome nije jasno kako je svima draga slatkica drastično smršavjela, a krenula su nagađanja o metodama koje su joj to omogućile

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene