Ponijela je atmosfera

Odlično raspoložena Višnja Pevec rasplesala se uz ambasadoricu Srbije, nije mogla odoljeti zvucima harmonike i tom veselju

Višnja Pevec Višnja Pevec Damir Spehar/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Višnja Pevec i Jelena Milić - 5 Višnja Pevec i Jelena Milić - 4 Višnja Pevec i Jelena Milić - 2 Višnja Pevec i Jelena Milić - 3 Višnja Pevec i Jelena Milić - 1 Višnja Pevec i Jelena Milić - 6 Višnja i Zdravko Pevec - 5 Višnja i Zdravko Pevec - 4 Višnja i Zdravko Pevec - 3 Višnja i Zdravko Pevec - 1 +17 Višnja i Zdravko Pevec - 8 Galerija

Višnja Pevec bila je jedna od gošći 15. po redu Večeri nacionalnih manjina u Bjelovaru, gdje se lijepo zabavila.

Naša poduzetnica Višnja Pevec bila je jedna od gošći 15. po redu Večeri nacionalnih manjina u Bjelovaru, inače najveće hrvatske manifestacije koja objedinjuje tradicijski folklor manjinskih naroda, na kojoj je nastupilo 15-ak kulturno umjetničkih društava u organizaciji Češke obeci.

Višnja je bila sjajno raspoložena i nije skidala osmijeh s lica, a čak je i zaplesala uz ambasadoricu Srbije u RH Nj. E. Jelene Milić uz zvukove harmonike kojoj nisu mogle odoljeti.

Višnja i Zdravko Pevec već su duže od tri desetljeća jedan od najpoznatijih hrvatskih parova. Upoznali su se kada je ona imala samo 17 godina, a vjenčali su se početkom osamdesetih. Odvajali se nisu ni na poslovnom planu pa su tako zajedno otvorili tvrtku ''Pevec'', koja je 2009. završila u stečaju, a njih dvoje u zatvoru.

Proveli su šest mjeseci u istražnom zatvoru, nakon čega su proglašeni krivima, a osuđeni su za utaju poreza. Višnji je zatvorska kazna od godine dana zamijenjena radom za opće dobro, dok je Zdravku priznato vrijeme provedeno u pritvoru te je dobio još 11 mjeseci zatvora.

Unatoč svemu Peveci su 2021. godine ponovno krenuli u poduzetničke vode. Višnja se osim u poduzetništvu okušala i u pjevačkim vodama. Prošle je godine nakon desetljeća izbivanja zapjevala na jednoj fešti u Bjelovaru, a snimka se proširila društvenim mrežama. Mikrofon u ruke uzela je uz bend Bolero, a u nekoliko je minuta otpjevala pjesme Hanke Paldum, YU grupe i Mladena Grdovića, a njezin suprug Zdravko Pevec sve je zabilježio mobitelom za uspomenu.

Na hrvatskoj se estradi pojavila prije deset godina objavivši duet sa Zvonom Bohemom "Ti si sve što meni treba", a 2018. godine vratila se nakon duže pauze s pjesmom "Crna Višnja".

"2008. imala sam posljednje snimanje i posljednji nastup, prije deset godina. Nedostajalo mi je, ali ja prilazim gdje god se svira, gdje god čujem glazbu, uvijek prilazim glazbi", izjavila je tada Višnja za IN magazin.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Rukavina,Vili Beros, Andrej Plenkovic, Gordan Jandrokovic, Želim život Marija Rukavina, Tomislav Tomašević, Andrej Plenković, Saša Kopljar, Vili Beroš, Želim život Anka Mrak Taritas, Mirando Mrsić, Sandra Benčić, Božo Petrov, Marija Rukavina,Krešo Beljak Marija Rukavina, Tomislav Tomašević i Dražen Mavrić +16 Radovan Fuchs, Ivan Malenica i Marija Rukavina Celebrity Majka nikad prežaljene Ane Rukavine rasplakala tisuće ljudi, njene riječi sve su dirnule: "Miješaju mi se osjećaji, tuga i velika radost"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine McPhee i David Foster - 6 Katharine McPhee i David Foster - 5 Katharine McPhee i David Foster - 7 Katharine McPhee i David Foster - 4 +24 Katharine McPhee i David Foster - 3 Celebrity Dobio je sina sa ženom koja je od njega mlađa 34 godine, a sada su pred izazovom na koji nisu računali: "Njegova era je bila drugačija..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene