svaka čast!

Ove djevojke europske su prvakinje i među najboljima su u svijetu, a evo zašto ih je Janko usporedio s Majom Šuput!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Virovitičke mažoretkinje Virovitičke mažoretkinje Virovitičke mažoretkinje +0 Virovitičke mažoretkinje Galerija

Virovitičke mažoretkinje u Supertalentu su nastupile vikend nakon što su bile na svjetskom kupu u Zadru, a na svojim policama imaju zavidne nagrade.

Vitovitičke mažoretkinje već odavno su u onome što rade među najboljima u Hrvatskoj, a ove djevojke su posljednjih nekoliko godina nastupale i diljem svijeta. Svoj nastup ove su nedjelje donijele i na male ekrane, a nastupom u Supertalentu pokazale su što znaju.

Djevojke svoj posao shvaćaju ozbiljno, a trenerica i predsjednica Virovitičkih mažoretkinja Nataša Kranjec istaknula je kako se s roditeljima koji svoju djecu dovode upisati vode ozbiljni razgovori jer svi moraju dobro shvatiti u što se upuštaju.

"Djeca moraju biti redovita na treningu, izostanak je jedino zbog bolesti", rekla je Kranjec.

Druže se i privatno, a trenerica kaže da nema riječi kojima bi opisala koliko joj one i ovo sve znači. Da su zaista među najboljima dokazale su i žiriju Supertalenta. "Jako ste se potrudile, izgledalo mi je kao da gleda pet Maja Šuput na pozornici kad je energija u pitanju", poručio im je Janko. Svidjele su se i Martini. "Meni ste bile atipične mažoretkinje, svaka čast cure, baš ste iznenadile", rekla im je. "Ja sam i očekivala ovakav spektakl, bilo je stvarno moćno", naglasila je Maja nakon njihova nastupa.

Virovitičke mažoretkinje u Supertalentu su nastupile vikend nakon što su u Zadru osvojile sedam medalja na svjetskom kupu u mažoret sportu. Kući su se vratile presretne i pune dojmova, a oduševile su svojim nastupom ispred crkve sv. Donata. Nastupile su uz kolegice sa svih krajeva svijeta, a i same su odlazile na natjecanja u druge države.

Postale su tako državne prvakinje, europske prvakinje i dvostruke svjetske viceprvakinje, a prije pandemije koronavirusa bile su u Južnoafričkoj Republici, točnije Cape Townu, gdje su se sjajno provele. Njihova predsjednica nekoliko je puta istaknula kako takva putovanja nije lako organizirati, no obzirom na njihove rezultate, to joj nikada nije teško.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar Nina Martina Korbar +6 Nina Martina Korbar Celebrity Smršavjela je nevjerojatnih 60 kila pa odlučila slijediti svoje snove: ''Mislila sam da ne zaslužujem to nešto, doživjela sam razne osude''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent: Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić +18 Mark Bagarić Nekad i sad Pogledajte kako je Mark Bagarić izgledao prije dvije godine, isplivala njegova snimka koju je pogledalo gotovo milijun ljudi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene