"Gori sve!"

Kako zgodnog sina Vuco ima! Nasljednik našeg pjevača na plaži pokazao isklesano tijelo

Vilibald Vuco Vilibald Vuco Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vilibald Vuco Vilibald Vuco - 1 Vilibald Vuco - 2 Vilibald Vuco - 3 Vilibald Vuco - 4 Vilibald Vuco Siniša, Katarina i Vilibald Vuco Siniša i Vilibald Vuco Vilibald Vuco In Magazin: Vilibald Vuco - 8 +14 In Magazin: Vilibald Vuco - 9 Galerija

Vilibald Vuco objavo je fotografiju s plaže na kojoj su u prvom planu njegovi mišići.

Sin Siniše Vuce, pjevač i nogometaš Vilibald Vuco, podigao je temperaturu na društvenim mrežama svojom golišavom fotografijom.

Zgodni Vilibald pozirao je na ležaljci na plaži u kupaćim gaćama i pohvalio se svojim isklesanim tijelom, dok mu je dodatni šarm podario široki osmijeh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vilibald Vuco (@vilibald)

"Gori sve!", poručili su mu pratitelji u komentarima uz emotikone vatre i zaljubljene smajliće.

Vilibald je krenuo očevim glazbenim stopama, a usto je izgradio i nogometnu karijeru. Kao pjevača smo ga imali priliku gledati na ovogodišnjem Splitskom festival, gdje se na Večeri mladih izvođača predstavio s pjesmom "Udaj se za mene", a tom nam je prilikom otkrio i postoji li u njegovu životu neka posebna djevojka kojoj je posvetio svoje stihove.

"Ima, ali je ne smijem otkrit. Otkrit ću vam kad bude odgovor, ne smijem se sad osramotit", kazao nam je kroz smijeh, pa je dodao: "Šalim se, ovo je za sve cure, da osjete to kako ih mi volimo i da ih želimo."

Uz sina Vilibalda, Siniša Vuco sa suprugom Jelenom ima još i dvije kćeri, Brigitu i Katarinu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 4 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 +26 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Celebrity Tko je partner Lane Jurčević s kojim pjevačica čeka dijete? Vješto ga skriva od javnosti, a njegov brat također ljubi jednu našu pjevačicu!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 ante gelo Zanimljivosti Jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika rastao se u potpunoj tajnosti, a novo vjenčanje zakazano je već za kolovoz!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene