Želi pred oltar

Pred prekidom? '12 godina su zajedno, dosadilo joj je čekati!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šuška se kako je veza pjevača Enriquea Iglesiasa i bivše tenisačice Anne Kournikove na klimavim nogama.

Prema pisanju američkih medija, 31-godišnjoj Anni Kournikovoj je 'dosadilo' čekati da je Enrique Iglesias, s kojim je 12 godina u vezi, odvede pred oltar.

Pogledaj i ovo showbuzz kakav par! Početak njihove ljubavi je poput filmske priče, a skupa su 20 godina tijekom kojih su ih zbog njegovih upitnih poteza često razdvajali

>>> Odbio 'Američki idol' i zavukao se pod plahte s tajanstvenom plavušom

'U vezi su 12 godina i njoj je dosta čekanja. Ostavit će Enriquea ako one nešto ubrzo ne poduzme. Zajedno su jako dugo, Anna ima osjećaj kako se brak nikad neće dogoditi nastave li ovakvim tempom. Spremna je krenuti dalje, krenuti korak naprijed', ispričao je prijatelj bivše tenisačice.

37-godišnji Iglesias i Kournikova upoznali su se 2001. godine, na snimanju spota za njegov hit 'Escape'. Od tada su nerazdvojni, a iako čuvaju svoju privatnost kao zmija noge, u svibnju se šuškalo kako će izreći sudbonosno 'da' na raskošnoj ceremoniji u Miamiju.

Valja istaknuti kako Anna navodno već godinama nosi ogromni zaručnički dijamantni prsten vrijedan 3 milijuna funti, ali ni ona ni Enrique nikad nisu ni potvrdili kako su se zaručili.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene