Lijepa i talentirana

Upravo ona je najplaćenija glumica na svijetu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogima jedna od omiljenijih glumica - sada je i najplaćenija!

Scarlett Johansson prošle je godine likom Crne udovice u filmu 'Osvetnici' zaradila 20 milijuna dolara. Time je postala najplaćenija glumica svih vremena i dobila svoju zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih.

Pogledaj i ovo showbuzz To se zove uživancija Seksi Scarlett za Valentinovo krstarila s dečkom na Havajima

Mlada zvijezda dansko-poljskih korijena našla se u jednoj od najpoznatijih filmskih scena i odradila je vraški dobar posao odglumivši u filmu 'Hitchcock' Janet Leigh, glavnu glumicu iz orignalnog Hitchcockova filma 'Psiho' iz 1960. godine. u slavnoj sceni pod tušem.

>> Pogledajte Scarlett u kultnoj Hitchcockovoj sceni pod tušem!

Scarlett Ingrid Johansson prvi se put pojavila 1994. u filmu 'Sjever', a već joj je sljedeći film 'Šaptač konjima' iz 1998. donio pohvale, ugled i mnoga priznanja. Izuzetno se rijetko događa da je isti glumac nominiran u dvije oprečne kategorije u isto vrijeme, no 28-godišnjoj Scarlett je i to uspjelo, 2003. nominirana je za nagradu Zlatni globus, za dramu 'Djevojka s bisernom naušnicom' i komediju 'Izgubljeni u prijevodu'. U vezi je s francuskim novinarom, 30-godišnjim Romainom Dauriacom.

'Ja sam samostalna žena, znam čuvati samu sebe, a ljubav i briga su mi uvijek potrebne', rekla je Scarlett koja se 2011. razišla od kolege glumca Ryana Reynoldsa, nakon 3 godine braka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene