Šok i nevjerica

Mladi producent i glazbenik Rijad Fazlić Kolateral preminuo u 26. godini, Jala Brat i Frenkie ne kriju tugu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Smrt mladog glazbenika Rijada Fazlića Kolaterala šokirala je i rastužila glazbenu scenu u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Uspješni bosanskohercegovački glazbenik i producent Rijad Fazlić Kolateral preminuo je u Sarajevu, u od dobi od samo 25 godina, no uzrok njegove smrti još uvijek nije poznat.

Tužnu vijest potvrdili su njegovi kolege glazbenici s kojima je surađivao i koji se od njega opraštaju putem društvenih mreža, posvećujući mu posljednje riječi zahvale i časti jer su imali priliku surađivati s njim. Među njima je i jedan od najpopularnijih repera ovih prostora Jala Brat kojemu je bilo teško pronaći prave riječi kojima bi zahvalio Kolateralu za sve što je učinio za njega.

"Imam obavezu ovo napisati, imam ti se obavezu javno zahvaliti što si napravio za mene, za moje kolege i kompletnu hip hop scenu uopće. Hvala ti za sve legendo i žao mi je što ti nisam ovo stigao reći u lice. Prerano si otišao, ali barem je ostao tvoj potpis i neizbrisiv trag. Lijepo spavaj anđele" napisao je Jala Brat na profilu na Instagramu i uz to citirao stih "dobar umire mlad" iz jedne od pjesama na kojima je radio s Rijadom.

S jednim od omiljenih kolega oprostio se i reper Frenkie na profilu na facebooku.

"Napustio nas je naš prijatelj Rijad Fazlić Kolateral. Bio si uvijek simpatičan, predobar, duhovit i kao takvog ćemo te pamitit brate naš. Tvoj odlazak je ogroman gubitak za cijelu domaću scenu i falit će nam tvoja zaj******** u studiju! Vole te tvoji prijatelji", napisao je Frenkie.

Napustio nas je naš drug Rijad Fazlić Kolateral. Bio si uvijek simpatičan, predobar, duhovit i kao takvog ćemo te...

Objavljuje FrenkieČetvrtak, 14. svibnja 2020.
 
 
 
Osim s Jala Bratom i Frenkiejem, Rijad je surađivao i s brojnim drugim glazbenicam poput Kontre, Indiga, Black Beriza, Stoposto i Shtuke čime je ostavio velik trag na glazbenoj sceni susjedne nam države.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene