Lakši četiri kilograma

Nakon liposukcije: 'Prije sam bio XXL, sada sam L, to je ipak razlika!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Borba s kilogramima: vječna tema o kojoj žene uvijek pričaju. No i muškarci nisu imuni na probleme s izgledom – iskreno je to priznao 43-godišnji Tony Cetinski.

Naime, Cetinski je otvoreno progovorio o tome kako se podvrgnuo tretmanu skidanja masnog tkiva, odnosno liposukciji.

Pogledaj i ovo showbuzz Tradicija ili? Zanima vas kako oni slave? Evo odgovora!

U intervjuu za Gloriju 43-godišnji Tony Cetinski je priznao kako je operaciju napravio prije dva tjedna, a sada je lakši četiri kilograma i nosi dva konfekcijska broja manje.

'Naravno da nisam mogao očekivati da ću u mjesec dana skinuti kile koje sam nakupljao cijelo desetljeće, ali sam po prirodi nestrpljiv i nisam bio zadovoljan rezultatima. Stoga sam se odlučio za varijantu liposukcije. Napravio sam to prije dva tjedna, a prva četiri dana morao sam mirovati, nije čak previše ni boljelo. Lakši sam četiri kilograma, ali sve je nekako drukčije posloženo. Iako sam još otečen, već moram mijenjati garderobu. Prije sam bio XXL, a sada sam L. To je ipak razlika.

>> 'Ljudi ne vide da sam smršavio, a izgledao sam kao grizli'

Bio sam mršav do 33. godine, onda su se kilogrami počeli lijepiti pa sam u deset godina nabacio 15 kilograma viška. Nije me toliko nervirala estetika, već to što sam postao tromiji. Prošle godine sam shvatio da je vrag odnio šalu, počela me mučiti i žuč pa sam promijenio prehranu i počeo vježbati, a nakon nekog vremena sam se odlučio za nježniju varijantu liposukcije', zaključio je Tony Cetinski.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene