Dobar su par

Vruće hlačice i duge noge njegove 18 godina mlađe djevojke potpuno su ga bacile u drugi plan iako ga rijetko viđamo

Tobey Maguire, Tatiana Dieteman (Foto: Profimedia) Tobey Maguire, Tatiana Dieteman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tobey Maguire, Tatiana Dieteman (Foto: Profimedia) +0 Tobey Maguire, Tatiana Dieteman (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Tobey Maguire i njegova djevojka Tatiana Dieteman snimljeni su u šetnji tržnicom u Los Angelesu.

I dok Hollywoodom ovih dana kruže glasine kako bismo ga ponovno mogli gledati u trećem filmu o Spidermanu, čini se da Tobey Maguire trenutačno uživa u svom slobodnom vremenu koje provodi opušteno i bezbrižno sa svojom 18 godina mlađom djevojkom Tatianom Dieteman.

Pogledaj i ovo showbuzz Kad Leo zatulumari Posvetio se atraktivnoj brineti: Priredio kućni tulum, a fotografi sve snimili

45-godišnji Tobey i 27-godišnja Tatiana viđeni su na jednoj od tržnica u Los Angelesu, gdje su se pozabavili kupovinom cvjetnih buketa na svježem zraku. U ležernim izdanjima i sa zaštitnim maskama na licu, paparazzi su ih uspjeli snimiti unatoč tome što ih je takve možda bilo malo teže prepoznati, a zanimljivi su im jer se Tobey u posljednje vrijeme povukao iz javnosti. Pažnju je dodatno privukla Tatiana zahvaljujući vrućim traper-hlačicama u kojima su njezine duge noge došle do izražaja. 

Par je zajedno od 2018. godine nakon što su se upoznali na kućnoj zabavi zajedničkog prijatelja Leonarda DiCaprija i od tada njihovu ljubav ništa nije poljuljalo. Tatiana je i u sjajnim odnosima s Tobeyjevom 13-godišnjom kćeri Ruby i 11-godišnjim Otisom, koje je on dobio s bivšom partnericom Jennifer Meyer.

"Tobeyjeva djeca ju vole. Sjajna je s njima", otkrio je njima blizak izvor na početku karantene u SAD-u za magazin Us Weekly.

Tobey se s Jennifer, koja je inače poznata kao dizajnerica nakita, vjenčao 2007. godine, a razveli su se 2016. godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene