kolike su šanse?

Oženio se miljenik žena iz popularne "Sumrak sage", a zajednička stvar koju ima s novopečenom suprugom poprilično je nevjerojatna!

Taylor Lautner i Taylor Dome Taylor Lautner i Taylor Dome Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Lautner i Taylor Dome Taylor Lautner i Taylor Dome Taylor Lautner Taylor Lautner i Taylor Dome - 1 Taylor Lautner i Taylor Dome - 2 Taylor Lautner i Taylor Dome - 3 Taylor Lautner i Taylor Dome - 4 Taylor Lautner i Taylor Dome - 5 Taylor Lautner i Taylor Dome - 6 Taylor Lautner i Taylor Dome - 7 +11 Taylor Lautner i Taylor Dome - 8 Galerija

Taylor Lautner oženio je dugogodišnju djevojku Taylor Dome, a novopečeni supružnici imaju zajedničku jednu zanimljivu stvar.

Glumac Taylor Lautner vjenčao se dugogodišnjom djevojkom Taylor Dome, bivšom medicinskom sestrom.

Par je bračne zavjete izmijenio pred 100-tinjak gostiju na imanju Epoch Esstate Wines u Kaliforniji, a ceremoniju su popratili i paparazzi.

Mladenka je zablistala u raskošnoj vjenčanici s čipkom i dugačkim šlepom, a mladoženja je izgledao elegantno u klasičnom crnom odijelu.

A javnost je posebno zabavila jedna činjenica oko novopečenih supružnika koji su dosada dijelili samo ime, a nakon vjenčanja se zovu i prezivaju isto.

"Nju svi zovu Taylor, a mene skraćeno Tay", komentirao je glumac u jednom showu zanimljivu podudarnost.

Par se zaručio prije točno godinu dana, a fotke zaruka objavili su na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Taylor Lautner (@taylorlautner)

Inače, Taylor se proslavio ulogom vukodlaka u popularnoj "Sumrak sagi", a prije nego što ga je osvojila njegova imenjakinja, bio je na glasu kao veliki zavodnik.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari očarala u sportskom grudnjaku sa zanimljivim prorezom, samo ona može vježbati u ovakvom izdanju!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jole - 1 In Magazin: Jole - 2 In Magazin: Jole - 3 In Magazin: Jole - 4 +24 In Magazin: Jole - 5 Celebrity Jole pokazao predivnu kćer, a otkrio je i što je razlog za podjelu rijetke obiteljske fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene