Slatki su!

Slučajan susret bivših ljubavnika izazvao nostalgiju, evo kako izgledaju 16 godina kasnije

Rachel Bilson i Adam Brody (Foto: Profimedia) Rachel Bilson i Adam Brody (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rachel Bilson i Adam Brody (Foto: Instagram) Rachel Bilson i Adam Brody (Foto: Profimedia) Rachel Bilson (Foto: AFP) Rachel Bilson (Foto: AFP) Adam Brody (Foto: AFP) Adam Brody (Foto: AFP) Rachel Bilson (Foto: Profimedia) Rachel Bilson, Hayden Christensen (Foto: AFP) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) +0 Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Galerija

Rachel Bilson i Adam Brody slučajno su se sreli u njujorškoj zračnoj luci.

Dvoje glumaca, nekad omiljene tinejdžerske serije "The O.C.", slučajno se srelo u New Yorku, objavilo zajedničku fotografiju na društvenim mrežama i izazvalo histeriju među obožavateljima.

Riječ je o danas 37-godišnjoj Rachel Bilson i 39-godišnjem Adamu Brodyju, koji su u spomenutoj seriji glumili ljubavni par, a ovih su dana slučajno naletjeli jedno na drugo u Zračnoj luci JFK i ovjekovječili taj trenutak.

Rachel je fotografiju objavila na profilu na Instagramu na oduševljenje svih onih koji su pratili i voljeli njihovu seriju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rachelbilson on

"Naletjela na starog prijatelja", napisala je Rachel uz objavu. Ona je u seriji "The O.C." glumila Summer Roberts od 2003. do 2007. goddine, a Adam je utjelovio njezinog dečka Setha Cohena.

Fotografija je kod njihovih obožavatelja izazvala veliku nostalgiju koji su odmah poželjeli gledati nove epizode nekad im omiljene serije.

Osim u seriji, glumci su i u stvarnom životu bili u ljubavnoj vezi koja je potrajala tri godine.Nakon Adama, Rachel je počela vezu s Haydenom Christensenom s kojim je dobila danas 4-godišnju kći Briar Rose, no prekinuli su 2017. godine.

Adam je pak snimajući film "The Oranges" upoznao kolegicu Leighton Meester 2010. godine, a tri godine kasnije su se zaručili. Par se vjenčao 2014. godine, a 2015. godine rodila im se kći Arlo Day.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Getty Images) Madonna (Foto: Instagram) Madonna (Foto: Getty) +13 Madonna (Foto: Getty) Zanimljivosti Skandalozni život kraljice popa: Od konobarice je postala glazbena ikona koja je seksom stekla slavu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene