"Obiteljski život"

Hauser pobjegao u planine s ljepoticom koja se skriva ispod šilterice, obožavatelji otkrili o kome je riječ

Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Benedetta Caretta (Foto: Instagram) Benedetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser i Lola Astanova (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser Lola (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Galerija

Stjepan Hauser posljednjih dana uživa u Italiji te se naziva "najsretnijim muškarcem na svijetu".

Stjepan Hauser posljednjih je mjeseci objavio toliko fotografija s različitim ljepoticama, da više ne možemo sve popratiti.

Pogledaj i ovo Stjepan Hauser (Foto: Instagram) U društvu atraktivne plavuše Hauser otpjevao Rozginu pjesmu, obožavatelji mu poručili da je jadan

Poznati violončelist iz sastava 2Cellos veliki je ljubitelj lijepih žena, a posljednjih je mjeseci više puta objavljivao fotografije kojima je insinuirao kako je njegovo srce zauzeto.

No onda bi se odjednom pojavila neka nova ljepotica te je s vremenom to sve postalo preteško za pratiti. A ako ste mislili kako se svjetski poznati glazbenik smirio, varate se.

Posljednjih dana, Hauser boravi u susjednoj Italiji iz koje je objavio fotografiju iz planina. "Obiteljski život", napisao je pored one na kojoj pozira s misterioznom brinetom i dva psa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Benedetta Caretta (@benedettacaretta) on

Iako je ljepotici lice skriveno ispod šilterice, obožavatelji su ubrzo otkrili o kome je riječ. Njezino ime je Benedetta Caretta, a zanosna Talijanka po zanimanju je pjevačica, pa ponovno nitko ne zna sa sigurnošću da li se Hauser poslovno reklamira na Instagramu takvim fotografijama ili ga je dotična doista upecala u svoju ljubavnu mrežu.

Oboje su posljednjih dana boravili i u romantičnoj Veneciji, ali i Rovinju, a obožavatelje je posebno zbunila fotografija na kojoj Hauser pozira u jednom restoranu uz more s velikim osmijehom na licu te čašom vina u ruci, pored koje je napisao: "najsretniji muškarac na svijetu".

Iz istog restorana je dvije fotografije objavila i Benedetta s jasnom porukom: "Iz Hrvatske s ljubavlju". Hauser je također objavio snimku na kojoj njih dvoje zajedno izvode pjesmu Shallow.

Koja god se istina krije iza fotografija, moramo priznati kako je glazbenik sam sebi najbolji PR.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Besinger (Foto: Getty Images) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +7 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda nekadašnja seks-bomba za kojom su uzdisali muškarci diljem svijeta
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene